• BIST 9043.44
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

logitrans Katılımcısı İçin Büyük Fırsatlar Sunuyor

logitrans Katılımcısı İçin Büyük Fırsatlar Sunuyor
Hem ziyaretçi niteliği, hem de sayısı bakımından her yıl kendini ileriye taşıyan logitrans, bu yılda çıtayı yükselterek başarılı bir fuara imza atacak.

“Her yıl 15 bin dolayında karar alıcının ziyaret ettiği logitrans, yine çok üst düzeyde katılımcıya ulaştı. 22 ülkeden 220 yerli ve yabancı firmanın katılarak stand açtığı Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı, bu niteliği ile en üst düzeyde ziyaretçi çekiyor. Sanayi ve ticaret kesiminin özellikle de dış ticaret şirketlerinin lojistik satın almacıları bu nedenle logitrans’ı ziyaret ediyor. Büyük bir lojistik alış veriş ortamı yaratan logitrans, yeni işbirliklerinin doğmasına da zemin hazırlıyor. “ diyen Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarlar Müdürü Altınay Bekar fuarın sektör açısından öneminin altını çizerek ekledi:

“Her zaman ve her yerde çıkış ve büyüme olanakları yaratan fuarlar, yerel sorunlardan etkilense de logitrans yoluna devam ediyor. Bu yıl 10. kez kapılarını açmaya hazırlanan Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı, küçülen dünya ticaretine karşı lojistikçiler için can suyu olacak.

logitrans, bölgesel savaşlar ve küçülen dünya ekonomisinin yarattığı olumsuzlukların aşılmasına karşı taşımacılık ve lojistik sektörüne büyük fırsatlar sunuyor. Dünyanın farklı coğrafyalarında örgütlenmiş ve iş yapan dev markalar, logitrans’a katılarak bölgesel işbirlikleri gerçekleştiriyor.

Yeni pazarlar, yeni müşteriler arayan her düzeydeki taşımacılık ve lojistik şirketinin en kolay işbirliği geliştireceği ortamlar fuarlardır. logitrans ise dünya markalarının yerel işbirliği gerçekleştirmek için katıldığı uluslararası bir fuar olup, her zaman olduğu gibi katılımcısına kazandırmaya devam ediyor.

Katılmayanın kaybettiği bu tür etkinlikleri iyi değerlendirmek gerekiyor. Bu yüzden tüm taşımacılık ve lojistik şirketlerinin logitrans’a katılmasını rahatlıkla öneriyoruz. 16-18 Kasım 2016 tarihinde İFM Yeşilköy’de yeriniz hazır.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77