• BIST 8745.7
  • Altın 2240.672
  • Dolar 32.3333
  • Euro 35.1603
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Logitrans Lojistik A.Ş. 150. Tırsan Aracı İle Filosunu Büyütmeye Devam Ediyor

Logitrans Lojistik A.Ş. 150. Tırsan Aracı İle Filosunu Büyütmeye Devam Ediyor
Tırsan salgına karşı gerekli tüm önlemleri alarak fiziki teslimat törenlerine aralıksız devam ediyor.

Logitrans Lojistik A.Ş. araç yatırımında tercihini yine Tırsan’dan yana kullanarak, filosuna 25 adet Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride treyler ekledi. Son teslimat ile birlikte firmanın filosundaki Tırsan araç sayısı 150’ye ulaştı.

Tırsan, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği en geniş ürün gamıyla lojistik firmalarının ilk tercihi olmaya devam ediyor. Logitrans Lojistik’in Tuzla’daki garajında yapılan teslimat törenine; Logitrans Lojistik A.Ş. Araç Bakım ve Garaj Sorumlusu Ali İncekaş ve Tırsan Treyler Satış Yöneticisi Recep Öndal Demirci katıldı.

Güvenilir Ürün ve Hizmetleri İle Tek Tercihimiz Tırsan
 

Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Logitrans Lojistik A.Ş. Araç Bakım ve Garaj Sorumlusu Ali İncekaş, “Firma olarak kurulduğumuz günden bu yana yapmış olduğumuz treyler yatırımlarımızda yurt içi ve yurt dışı taşımacılık hizmetlerimiz için tek tercihimiz Tırsan ürünleri oldu. Tırsan, kaliteli araçları ve sahip olduğu geniş satış sonrası servislerinde uzman kadrosu ile vermiş olduğu çözüm odaklı ve hızlı hizmetleriyle her zaman yanımızda oldu” dedi.

Firma hakkında da bilgi veren Ali İncekaş, Logitrans Lojistik, Rusya ve Kazakistan başta olmak üzere Baltık, Bağımsız Devletler Topluluğu, Asya ve Doğu Avrupa'ya lojistik hizmeti vermektedir. Karayolu, denizyolu, demiryolu,  havayolu,  parsı̇yel,  özel proje  ve fuar taşımacılığı, E-Ticaret ve tedarik zinciri çözümleri alanında da hizmet verdiklerini belirten İncekaş, İstanbul dışında Gürcistan’da Tiflis, Kazakistan’da ise Astana’da depolarının bulunduğunu belirtti.

Tırsan Treyler Satış Yöneticisi Recep Öndal Demirci de teslimat töreninde bir konuşma yaparak, “Teslimatını yapmış olduğumuz Tırsan Perdeli Multi Ride araçları, 1.000 – 1.070 mm arasındaki 5. Teker yüksekliğine sahip farklı çekicilerde de kullanılabilmektedir. Treylerin bu özelliği sayesinde iş ortaklarımız, operasyonlarında esneklik ve verimlilik sağlayacaktır. Ayrıca Tırsan, Türkiye’nin en geniş satış sonrası servislerinin sahibi olmasının yanı sıra, yurt dışında da 590 noktadan servis hizmetleri vermektedir. Bu sayede Tırsan olarak Logitrans gibi geniş coğrafyalarda lojistik hizmeti veren müşterilerimizin, hem yurt içinde hem de yurt dışındaki ülkelere yapmış operasyonlarında geniş servis ağımız ve çözüm odaklı hizmetlerimizle de yanında oluyoruz” dedi.

Logitrans Lojistik A.Ş. 150. Tırsan Aracı İle Filosunu Büyütmeye Devam Ediyor

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77