• BIST 9079.97
  • Altın 2323.863
  • Dolar 32.3631
  • Euro 34.9444
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Lohr Yeni Yol Treyleri Valohr’u Görücüye Çıkarttı

Lohr Yeni Yol Treyleri Valohr’u Görücüye Çıkarttı
Lohr, yeni markası Valohr çatısı altında ürettiği Plato isimli yol treylerini Sakarya’daki fabrikasında tanıttı.

2004 yılında kurulan ve Hendek İlçesinde bulunan Sakarya 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde üretime başlayan Lohr İstanbul Taşıt Araçları, otomobil nakliye araçları konusundaki uzmanlığı ile ağırlıklı olarak Eurolohr EHR 100, Eurotale ve SHR Fourgon modellerinin üretimlerine devam etmekte.

Lohr Endüstri hakkında bilgi veren Lohr İstanbul Taşıt Araçları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Genel Müdürü Tanar Çakmakçı, " 3 kıtada 7 fabrikası bulunan Lohr Endüstri 2004 yılında Lohr İstanbul Taşıt Araçları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’ni kurmuş ve Hendek İlçesinde bulunan Sakarya 2. Organize Sanayi Bölgesi’ndeki kendi tesislerinde üretime başlamıştır. Otomobil nakliye araçları konusundaki uzmanlığını burada da sürdüren Lohr, ağırlıklı olarak Eurolohr EHR 100, Eurotale ve SHR Fourgon modellerinin üretimlerine devam etmekte. " dedi.

Piyasadan gelen talepleri değerlendirdiklerini belirten Çakmakçı konuşmasını şöyle dürdürdü;  “Lohr Grubu olarak alınan ürün çeşitlendirme kararı sonrasında Lohr İstanbul Taşıt Araçları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bünyesinde yaklaşık 20 yıldır devam eden çalışmalar Lohr İstanbul Taşıt Araçları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Genel Müdürü Tanar Çakmakçıneticesinde edinilen tecrübelerden doğan yeni Valohr markası çatısı altında üretilen standart yol treyleri serisinin ilk tipi Plato, Hendek İlçesi’ndeki üretim tesisinde ilk kez görücüye çıktı. Sektör temsilcileri, Lohr kullanıcıları ve davetlilerin büyük beğenisini alan Valohr Plato; saç kapaklı, tente üst yapısız açık bir yarı römorktur. 5 bin 950 kilogram ağırlığı ile ön plana çıkan Valohr Plato, 3 adet BPW dingil ve pnömatik süspansiyon, çift devreli ve AT regülasyonlarına uygun fren sistemi, led aydınlatma ve kalkar dingil ile donatılmıştır. Şase, ön duvar ve kapaklar ise Lohr kalitesiyle sıcak daldırma galvaniz ile kaplanmakta ve böylelikle zamana dayalı korozyon tamamen önlenmektedir.”

“Valohr ile standart yol tipi treyler imalatına da başladık”

Yeni Valohr-Plato’nun tanıtımını yapan Çakmakçı, “Lohr Grubu olarak Türkiye’de yer almaya karar verdiğimiz 2000’li yılların başından beri dışarıda örneklerini gördüğünüz oto-taşıyıcı araçlarımızla hizmet vermekteyiz. Burada hem iç piyasaya hem de yurt dışı piyasasına araçlar gönderiyoruz. Bunun dışında pazar beklentileri doğrultusunda yeni bir ürünümüz olan Valohr markamız ile standart yol tipi treyler imalatına da başladık” şeklinde konuştu.

Lohr Yeni Yol Treyleri Valohr’u Görücüye Çıkarttı

Lohr Yeni Yol Treyleri Valohr’u Görücüye Çıkarttı

Etiketler: , , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77