• BIST 8762.55
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

Lojistiğin Ödülü “ATLAS” 10 Yaşında

Lojistiğin Ödülü “ATLAS” 10 Yaşında
Her yıl artan ilgi ve yüksek prestijle kesintisiz olarak yoluna devam eden lojistik sektörünün en önemli ödül organizasyonu “Atlas” 10’uncu kez gerçekleşiyor. Organizasyon komitesi 2019 yılı yarışma takvimine start verirken rekor sayıda başvuru bekleniyor

“Atlas Lojistik Ödülleri Yarışması olarak bundan 10 yıl önce yola çıkarken sektörün kayda değer çalışmalarının vitrini olmayı amaçlamıştık,” diyen Organizasyon Komitesi Başkanı İlker Altun; “Geriye dönüp geçen dokuz yarışmaya baktığımızda yüzlerce kurumsal başvuru ve projenin kalitesi, gelecek dönemlerde sektörün çok daha ileri gideceğini garanti ediyor. Dünya ticaret trafiği üzerinde önemli bir mevkide yer alan Türkiye’nin taşımacılık ve lojistik endüstrisinde kat edeceği daha çok mesafe var. Yarışmamız da bu gelişime paralel olarak ilerliyor.” şeklinde konuştu.

İlker Altun açıklamasının devamında yarışmaya ilişkin olarak şunları söyledi:

“10 yıllık süreçte geriye dönüp baktığımızda Atlas ödülünü almak için başvuran kişi ve şirketlerin itibarı ile ödülün kendisi arasında olumlu yönde bir etkileşim olduğunu söylemek yanlış olmaz. Bu durumu rakamlarla ifade etmek gerekirse, Atlas’a sahip olmak için geride kalan yıllarda 525 kurumsal başvuru yapıldığını, proje dalında 98 başvuru olduğunu, internet üzerinden oylanarak seçilen sektörün en iyileri dalında 135 kişi ve kuruluşun aday olarak oylamaya katıldığını görüyoruz.

Ekonomik istikrarsızlık zamanlarında faaliyetlerini sürdürmeyi başaran herkes, aslında ödülü hak ediyor. Ancak Lojistik Ödülü Atlas’ı almak için öncelikle aday olmak gerekiyor. Titizlikle oluşturulan objektif puanlama yöntemi ve saygın jürimizin değerlendirmesiyle son derece adil bir organizasyon gerçekleştirmekteyiz. Yeni ödüller için sektörün tüm taraflarını yarışmaya katılmaya bekliyoruz.”

BİLGİ NOTU: Lojistik Ödülleri Yarışması ve yarışmanın özel ödülü ATLAS, 14 Kasım 2019 tarihinde gerçekleştirilecek törenle sahiplerini bulacak.
 

Yarışmaya katılım süreci:
Kurumsal yarışma ile ilgili başvurular web sitesindeki başvuru formları aracılığıyla yapılıyor. Online yarışma kategorisi ise iki etaptan oluşuyor. İlk etapta adaylar online olarak gösteriliyor, ikinci etapta belirlenen adaylar dijital ortamda oylanıyor. İhracat firmalarına özel ‘Lojistiğe Katkı Ödülü’ aday gösterme işlemleri de yine ödül web sitesi üzerinden yapılıyor.

Lojistik Ödülleri 2019 kurumsal başvuru ve online oylama işlemlerinin tümü www.lojistikodulleri.com adresi üzerinden yapılmaktadır. Tüm başvuru işlemleri ücretsizdir.

Lojistiğin Ödülü “ATLAS” 10 Yaşında

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77