• BIST 9076.69
  • Altın 2324.954
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9453
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Lojistik Ödülü ‘ATLAS’ İçin Online Aday Belirleme Sürecinde Sona Yaklaşıldı!

Lojistik Ödülü ‘ATLAS’ İçin Online Aday Belirleme Sürecinde Sona Yaklaşıldı!
Lojistik dünyasını oluşturan tüm kesimlerin internet yoluyla 28 Ekim 2016 Cuma gününe kadar önereceği adaylar için online oylama süreci 31 Ekim 2016 Pazartesi günü başlayacak ve 6 Kasım 2016 tarihine kadar sürecek.

‘Lojistik Ödülleri’ne başvuru ve değerlendirme süreciyle ilgili bilgi aktaran Organizasyon Komitesi Üyesi Atilla Yıldıztekin, ödüllere başvuruların ve oylamanın online olarak yapıldığı yarışmaya ilginin her yıl katlanarak arttığını dile getirdi ve  “Sektörlerde rekabetin yoğun olduğu iş kollarında büyük sayıda başvuru alıyoruz” dedi.

Atilla Yıldız­tekin, “Bu yıl yedincisini gerçekleştirdiğimiz Atlas Lojistik Ödülleri için kurumsal dalda ve online yarışmada büyük bir ilgi olduğunu gözlemliyoruz.” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü: “İnternet üzerinden yaptı­ğımız oylamayla sektörün başarılı kişilerini dijital ortamda seçiyoruz. Yarışmacı adaylarımızı sektör çalışanları, lojistik hizmet alanlar, öğrenciler, kısacası her kesimden ilgililer öneriyor ve seçiyor. Bu nedenle online yarışmamızın da ayrı güzellikte bir değere sahip olduğunu düşünüyorum. İyi olanın ödüllendirilmesi gerektiğine inanan herkesin, adaylarını 28 Ekim 2016 Cuma akşamı süre dolmadan ödüllerin resmi web sitesi aracılığıyla önermelerini ya da bizzat adayların kendilerinin başvurmalarını bekliyoruz.”

Yıldıztekin sözlerinin sonunda kurumsal kategoride aday olma süreciyle ilgili her geçen yıl yenileştirme, değerlendirmede daha da objektif olabilme adına ciddi çalışmalar yaptıklarını kaydederek, “Performans verilerine dayanan değerlendirme kriterlerinde hızlı gelişen orta büyüklükteki firmaların da ödül şansı olsun diye 2 yıl içeri­sindeki büyümelerine de belli bir oranda puan veriyoruz. Böylece her büyük firma her sene ödül alacak fikrini zihnimizden çı­kartmış olduk. Güzel bir ça­lışma oldu.” diyerek sözlerini tamamladı.

Lojistik Ödülleri 2016 kurumsal başvuru ve online oylama işlemlerinin tümü www.lojistikodulleri.com adresi üzerinden yapılmaktadır. Tüm başvuru işlemleri ücretsizdir.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77