• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 23 °C

“Lojistik Sektörü Ödüllendirilmeyi Hak Ediyor”

“Lojistik Sektörü Ödüllendirilmeyi Hak Ediyor”
Türkiye’nin en başarılı lojistik firma ve profesyonellerini bu yıl 6’ncı kez ödüllendirecek olan Atlas Lojistik Ödülleri’nde geri sayım başladı.

Ödüller, 19 Kasım tarihinde, sektörün en büyük buluşması olan logitrans Fuarı’nda sahiplerini bulacak.

Ödüllere başvuruların ve oylamanın online olarak yapıldığı yarışmaya ilginin her yıl katlanarak arttığını dile getiren Ödül Komitesi Üyesi Atilla Yıldıztekin, örnek bir büyüme sergileyen lojistik endüstrisinin ödüllendirilmesinin sektörün gelişimine önemli bir katkı sağladığını söyledi. Ödül kriterlerine uymak için firma ve profesyonellerin harcadıkları çabayı görmenin kendilerini çok mutlu ettiğini vurgulayan Yıldıztekin şöyle devam etti:

“Zor ve değişken koşullara rağmen firmalarımız, sektör çalışanlarımız başarılı işlere imza atıyorlar. Firmalarımızın kurumsallaşmasına, yetişmiş personelin çoğalmasına biz de bu ödül organizasyonu vesilesiyle bir katkıda bulunuyoruz. Sektörün altyapısının gelişmesi ile birlikte nitelikli personel grafiğinin de yükselmesini arzu ediyoruz. 6 yıl önce, Atlas Lojistik Ödülleri ile aslında sektör içi tatlı bir rekabet sağlayarak bu ilerlemeye bir nebze katkımız olsun istedik. Her yıl dikkat çekici şekilde artan başvuruları, yarışmaya katılmak için heyecan içinde olan sektör temsilcilerini gördükçe biz de daha fazla motive oluyor ve daha etkili bir organizasyon için elimizden geleni yapıyoruz.”

Atlas Lojistik Ödülleri Hakkında

Bu yıl 6’ncısı düzenlenen Atlas Lojistik Ödülleri, 15 dalda firma ve sektör profesyonellerine verilmektedir. Lojistik Ödülleri 2015 kurumsal başvuru ve online oylama işlemlerinin tümü www.lojistikodulleri.com adresi üzerinden yapılmaktadır. Tüm başvuru işlemleri ücretsizdir.

“Lojistik Sektörü Ödüllendirilmeyi Hak Ediyor”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77