• BIST 8904.8
  • Altın 2240.205
  • Dolar 32.3363
  • Euro 35.099
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

MAN TGE’de İlk Toplu Teslimat Turex Turizm’e Gerçekleştirildi

MAN TGE’de İlk Toplu Teslimat Turex Turizm’e Gerçekleştirildi
Turex Turizm, yeni yatırımında MAN’ın hafif ticari aracı TGE’yi tercih etti. 2019 yılı içinde toplam 50 araç alımı planlanan işbirliği kapsamında 17 adet MAN TGE’den oluşan ilk teslimat, düzenlenen özel bir törenle gerçekleştirildi.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Bölge Koordinatörü Önsel Demircioğlu’nun evsahipliğinde MAN’ın İstanbul İkitelli’deki tesislerinde düzenlenen törene, Turex Turizm adına Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Celal Kalkan, Yönetim Kurulu Üyesi Veli Kalkan, Özgür Kalkan, Filo Müdürü Serdal Karnal, Satın Alma Müdürü Ahmet Memiş, Turizm Operasyon Müdürü Tolga Sayın, Garaj Yöneticisi Ali Gürpınar ile araç kaptanları katıldılar. Düzenlenen törende, ilk etapta 17 adet MAN TGE minibüs Turex’e teslim edildi. 

Personel, öğrenci taşımacılığı, toplu taşımacılığın yanı sıra filo kiralama ve turizm alanlarında da hizmet veren Turex Turizm’in kalite odaklı yaklaşımına vurgu yapan Turex Turizm Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Celal Kalkan, “Turex Turizm olarak faaliyet gösterdiğimiz her alanda en büyük önceliğimiz mutlak kalite ve yüksek standartlardır. Bu yaklaşımımız sunduğumuz hizmetlerde olduğu gibi, gerçekleştirdiğimiz yatırımlar ve satın almalar için de geçerlidir. Bu nedenle yeni yatırımımızda, ticari araçlarda ileri teknolojisi, kalitesi ve sunduğu konfor ile öne çıkan, satış sonrası hizmetler ve işletme maliyetlerinde avantajlar sunan MAN’ın hafif ticari araçlardaki markası TGE’yi tercih ettik” dedi. 

MAN 250 yılı aşan köklü geçmişi ile otomotiv sektöründe kendini kanıtlamış bir marka olduğuna vurgu yapan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Bölge Koordinatörü Önsel Demircioğlu da, “MAN araçlarının teknoloji, konfor, kalite, dayanıklılık, performans, yakıt tasarrufu, yaşam boyu maliyetlerdeki ekonomikliği gibi artık kanıksanmış, adeta gelenekselleşmiş birçok üstün niteliği bulunuyor. İşte MAN’ın ürün gamını hafif ticari araç segmentinde tamamlayan TGE de, tüm bu kalıtsal özellikleri taşıyan zengin model çeşitliliğine sahip. TGE, titiz ve özenli bir çalışma ile çok özel bir araç olarak ortaya çıktı. Henüz çok yeni bir marka olmasına karşın gördüğü ilgiden memnuniyet duyuyoruz. Segmentinin premium markaları arasında ve her açıdan ortaya koyduğu performans ile bunu fazlasıyla hak ediyor” şeklinde konuştu.

MAN TGE’de İlk Toplu Teslimat Turex Turizm’e Gerçekleştirildi

Etiketler: , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77