• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Marble 2013’te Volvo Yeni FH Serisini İlk Kez Görücüye Çıkarttı

Marble 2013’te Volvo Yeni FH Serisini İlk Kez Görücüye Çıkarttı
Volvo Kamyon, bu gün kapılarını açan (27 Mart )- 30 Mart’a kadar devam edecek olan 19. MARBLE - Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’nda yerini aldı.

Volvo Kamyon, bu gün kapılarını açan (27 Mart )- 30 Mart’a kadar devam edecek olan 19. MARBLE - Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’nda yerini aldı.


İzmir’de gerçekleşen fuarda, madencilik ve doğal taş sektörleri için sunduğu FMX ve FM11 modellerini sergileyecek olan Volvo, tüm dünyada kısa bir süre önce lansmanı yapılan yeni Volvo FH serisini Türkiye’de ilk defa Marble Fuarı’nda görücüye çıkartacak.

Ülkemizin ilk uluslararası ihtisas fuarı olma özelliği ile ön plana çıkan ve 19. yaşını kutlayan MARBLE Fuarı’nda yine doğal taş sektöründeki yenilikler ve gelişmeler paylaşılacak. Sektörün en önemli araç tedarikçilerinden olan Volvo Kamyon da fuarda taş ocaklarındaki engebeli araziden, fabrika çıkışlarındaki nakliyeye kadar her alanda yüksek performans ve verimlilik sunan modellerini sergiliyor.

Volvo Kamyon Satış Direktörü Şafak Tuğut yaptığı açıklamada, “Bu yıl 19’uncusu düzenlenen MARBLE Fuarı, sektörde büyük bir öneme sahip. Ülkemizin en büyük ihracat ve aynı zamanda uluslararası kabul görmüş ilk sektör fuarı olan MARBLE, Volvo Kamyon olarak bizim için de özel bir yere sahip. Doğal taş ile madencilik sektörüne ürün ve hizmet tedarik eden bir iş ortağı olmamız nedeniyle bu fuarda yer almaktan ve İzmir’de bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Fuarın tüm katılımcı ve ziyaretçiler açısından farklı iş olanakları da sunacağına yürekten inanıyorum” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77