• BIST 9079.97
  • Altın 2323.777
  • Dolar 32.352
  • Euro 34.9268
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Mars Logistics’ten İspanya’ya Önemli Yatırım

Mars Logistics’ten İspanya’ya Önemli Yatırım
Bu yıl 30’uncu yaşını kutlayan Mars Logistics yurtdışında önemli bir yatırımı hayata geçirdi. İspanya’da kendi adıyla şirket kuran Mars Logistics, bu yatırımla lojistik alanındaki faaliyetlerini bir üst lige çıkarmayı hedefliyor.

Türkiye’nin en genç ve en büyük filolarından birine sahip olan Mars Logistics, 30’uncu yılında yönünü İspanya’ya çevirdi. Avrupa’nın lojistik açıdan en önemli konumlarından İspanya’da şirket kuran Mars, büyümesini sürdürüyor. Şirket, pazar lideri olduğu İspanya ile Türkiye arasındaki trafiği geliştirmeyi, İspanya ve Türkiye dışı ülkeler arasında yeni hatlar açmayı hedefliyor. Her yıl sürdürülebilir bir büyüme gösteren Mars Logistics, 2019’u 1,8 milyar TL ciro ile kapatmayı öngörüyor. Mars, İspanya’daki şirketi ile de yılda 10 milyon Avro ciro hedefliyor.

Mars Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Garip Sahillioğlu, konuyla ilgili olarak “Taşımacılık ve lojistik hizmetleri, üretim süreçlerinin farklı coğrafyalara dağılmasıyla her geçen gün daha çok önem kazanıyor. Üretimin yanı sıra pazarların çok çeşitlenmesi ve büyümesi ile birlikte global ticaret trafiğinde her geçen gün daha fazla kilit rol üstleniyor. Buradan hareketle, Mars Logistics olarak 30 yıldır genç filomuz ve güçlü ekibimizle birlikte müşterilerimize hizmet veriyoruz. Aralık itibariyle faaliyete geçen İspanya’daki şirketimiz, hedeflerimiz doğrultusunda yaptığımız ve çok önem verdiğimiz bir yatırım olma özelliği taşıyor. Bu gelişme ile Mars Logistics tecrübesini uluslararası boyutta önemli bir konuma getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İspanya’daki yeni şirketimiz sayesinde, müşterilerimize daha hızlı ve güvenilir taşıma garantisi sunmaya ve Türkiye dışı yeni hatlar oluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Mars Logistics’ten İspanya’ya Önemli Yatırım

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77