• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Mediplast Turizm’e Gülsoy Otomotiv'den 57 Adet Sprinter

Mediplast Turizm’e Gülsoy Otomotiv'den 57 Adet Sprinter
Mediplast Turizm, bir kez daha Mercedes-Benz’i tercih ederek Mercedes-Benz Türk Bayii Gülsoy Otomotiv Anadolu aracılığıyla 57 adet 2015 model Mercedes-Benz Sprinter alımı gerçekleştirdi.

Mediplast Turizm, Gülsoy Otomotiv Anadolu tesislerinde gerçekleşen tören ile yeni araçlarını teslim alarak filosundaki Mercedes-Benz araç sayısını 75 adede yükseltti. Teslimat törenine, Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araç Filo Satış Müdürü Soner Gönültaş, 2. El Hafif Ticari Araç faaliyetlerini yürüten Used1 Satış Müdürü Faruk Özer ve Hafif Ticari Araçlar Filo Satış Danışmanı Onurcan Tosun, Mediplast Turizm ortakları Zafer Öztürk, Nadir Bodur, Mediplast Turizm Genel Müdürü Tayfun Onan ile Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Gülsoy Anadolu Genel Müdürü Serkan Acar, Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Murat Yerli katıldı.

Mediplast Turizm ortaklarından Nadir Bodur tören sırasında yaptığı konuşmada “Mercedes-Benz ile işbirliklerinin uzun soluklu olmasını temenni ettiklerini ve 2015 sonuna kadar alımlarının devam edeceğini, araç parklarının büyüyeceğini ekledi” dedi.

Dinamik ve gelişmekte olan taşımacılık sektörünün ihtiyaçlarına güvenli, konforlu ve düşük işletme maliyetine sahip hafif ticari araç modelleri ile hızlı ve etkin şekilde cevap veren Mercedes-Benz Türk, kredi, servis, bakım ve geri alım hizmetleriyle de sektörün beklentilerini en iyi şekilde karşılayarak gelişimlerini destekliyor. Bu avantajlardan faydalanan Mediplast Turizm de hafif ticari araç alımı gerçekleştirirken, Mercedes-Benz Türk çatısı altında 2. El hafif ticari araç faaliyetlerini yürüten Used1 aracılığıyla piyasa fiyatı ile takas fırsatını değerlendirdi. 

Mediplast Turizm’e Gülsoy Otomotiv'den 57 Adet Sprinter

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77