• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Medlog Lojistik Genel Müdürü İsmail Görgün: 2020 Demiryolu Taşımacılığında İlklerin Yılı Oldu

Medlog Lojistik Genel Müdürü İsmail Görgün: 2020 Demiryolu Taşımacılığında İlklerin Yılı Oldu
Türkiye’de lojistik sektöründe yaklaşık 10 yıldır faaliyet gösteren bir kurum olarak taşımacılık ve lojistik endüstrisinin ulusal ölçekteki en prestijli ödülü olan Atlas’ın ‘’Yılın Demiryolu Taşıma Firması’’ ödülünü almaya layık görüldük.

Türkiye’nin uluslararası düzeyde bilinirliği sahip lojistik ödüllerinde yer almanın ve 2’nci kez ‘’Atlas Lojistik Ödülü’’ bünyesinde değer görülmenin mutluluğunu, gururunu yaşıyoruz. Buna vesile olan, emeğini, bilgi birikimini ve zamanını esirgemeyerek katkıda bulunan herkese şükranlarımızı sunuyoruz.

2020 yılı küresel olarak iş dünyası ve tüm insanlık için ne kadar zorlu geçse de, Medlog Türkiye’de bizler birçok ilki ve başarıyı yaşadık.

Karayolu filomuz büyümesini sürdürüp taşıma hacimlerini artırırken, 225 bin TEU demiryolu taşıması gerçekleştirerek demiryollarının daha aktif kullanılması için çalıştık. Marmaray’ın sunduğu demiryolu bağlantısı sayesinde Asya’dan Avrupa’ya konteyner yüklü ilk yurtiçi yük trenini 8 Mayıs’ta geçirdik. Aynı ay içinde Orta Asya’ya ilk ihracat demiryolu yüklemesini gerçekleştirdik.

Avrupa’ya kara taşımalarında sıkışıklık yaşanan bir dönemde, Medlog Tekirdağ Tren İstasyonu’ndan hızlı ve güvenli yeni bir taşıma alternatifi sunarak Avrupa’ya ilk ihraç yüklü demiryolu taşımasını Kasım ayında yaptık.

Yeni açılan İstanbul Ömerli Demiryolu Aktarma istasyonu ve Mersin Yenice Lojistik İstasyonu ile demiryolu altyapımızı güçlendirdik.

İzmir Kemalpaşa’da 27 Ekim’de açtığımız, 65 dönüm üzerine kurulu modern konteyner terminalimizle müşterilerimize sunduğumuz hizmetleri geliştirmeye devam ettik. Bu mutluluğu, başarılarımızın altında emeği ve imzası olan tüm çalışma arkadaşlarımızla paylaşıyoruz. Lojistiğin önemi her geçen gün artan ülkemizde, sunacağımız yenilikçi ve üstün nitelikli hizmetlerle sektörümüzün öncülerinden olmaya devam edeceğiz.

İlgili Haberler
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77