• BIST 13892.3
  • Altın 6699.76
  • Dolar 48.6332
  • Euro 56.1697
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 25 °C

MEILLER IAA 2026’da Damper ve Üstyapı Çözümlerini Sergiledi

MEILLER IAA 2026’da Damper ve Üstyapı Çözümlerini Sergiledi
MEILLER, IAA Transportation 2026’da 32 ton kaldırma kapasiteli yeni TECTRUM RS32’yi tanıtırken, GRANDLOAD ve MAXTREME’nin de aralarında bulunduğu damper ve üstyapı çözümlerini sergiledi.

Meiller, 15-20 Eylül tarihleri arasında Hannover'de düzenlenen IAA Transportation Fuarı'nda, çeşitli uygulamalara yönelik araç üstyapıları ve römork portföyünü sergiledi. Bugüne kadarki en güçlü kancalı kaldırma sistemi olan yeni TECTRUM RS32’ı tanıttı.

GRANDLOAD ve MAXTREME: Ağır Hizmetin Güçlü İsimleri

GRANDLOAD damperli yarı römork, düşük ağırlığı ve sağlam tasarımıyla yol ve şantiye koşullarında yüksek performans sunuyor. Sık boşaltma gerektiren uygulamalara uygun Meiller hidroliğiyle donatılan seri, Türkiye’de 21 ve 23 m³ hacimli modellerle sunuluyor. GRANDLOAD, inşaat ve dökme yük taşımacılığı segmentinde “Yılın Ürünü” seçilmişti.

Aşırı yüklere ve maksimum taşıma hacimlerine dayanacak şekilde tasarlanan 60 ton azami yüklü araç ağırlığı ile MAXTREME damper serisi de sergilendi.

Gücün Merkezi

Fuarın en dikkat çeken yenilikleri arasında, 3, 4 ve 5 akslı şasiler için tasarlanan 32 tona kadar kaldırma kapasitesi sunan TECTRUM RS32 yer alıyor. Yeni model, kaynaksız çerçeve profili sayesinde modüler ekipman montajına imkân tanırken modüler kancalı kaldırma sistemi, farklı kullanım gereksinimlerine uyarlanabiliyor.

Meiller, TRIGENIUS üç yönlü damper serisiyle günlük kullanımda çok çeşitli ihtiyaçlara yönelik esnek çözümler sunuyor. TECTRIS AK14 yükleyici ise, 14 ton nominal yüke, iki akslı şasiler ve farklı tahrik sistemleri için optimize edilmiş durumda.

MEILLER IAA 2026’da Damper ve Üstyapı Çözümlerini Sergiledi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2026 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77