• BIST 8718.11
  • Altın 2248.012
  • Dolar 32.3309
  • Euro 35.1876
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 3 °C

Mercedes-Benz 2020’nin İlk Teslimatını İlkem Turizm İle Gerçekleştirdi

Mercedes-Benz 2020’nin İlk Teslimatını İlkem Turizm İle Gerçekleştirdi
Mercedes Benz Otomotiv Ticaret ve Hizmetler A.Ş., okul, personel ve turizm taşımacılığında faaliyet gösteren İlkem Turizm’e 20 adet Yeni Sprinter teslimatını Gülsoy Otomotiv Anadolu Şubesi’nde gerçekleştirdi.

İstanbul ve Kocaeli illerinde okul, personel ve turizm taşımacılığı yapan İlkem Turizm, 17 adet Sprinter 16+1 Okul Taşıtı ve 3 adet Sprinter 15+1 Servis Taşıtı ile filosunu gençleştirdi. Mercedes Benz Otomotiv Ticaret ve Hizmetler A.Ş. Hafif Ticari Araçlar’ın 2020 yılındaki ilk teslimatında, 20 adet araç, Mercedes-Benz Gülsoy Otomotiv Anadolu Şubesi’nde İlkem Turizm’e teslim edildi. İlkem Turizm, araç alımlarında Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in avantajlı kredi imkânlarından yararlandı. 

Gerçekleştirilen teslimat töreninde, İlkem Turizm Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bayraktaroğlu, Genel Müdür Volkan Kurtuldu ve Lojistik Müdürü Arakan Oskay’a araçlar Mercedes Benz Otomotiv Ticaret ve Hizmetler A.Ş. HTA Ürün Grubu İcra Kurulu Üyesi Tufan Akdeniz, Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Serdar Yaprak, Hafif Ticari Araçlar Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Faruk Özer, Gülsoy Otomotiv Genel Müdürü Serkan Açar ve Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Sercan Bal tarafından teslim edildi. 

Mercedes Benz Otomotiv Ticaret ve Hizmetler A.Ş. Hafif Ticari Araçlar Ürün Grubu İcra Kurulu Üyesi Tufan Akdeniz: “20 yıldan uzun süredir Türkiye’nin yolcu taşımacılığında, hem turizm hem okul hem de personel alanlarında Sprinter aracımız kalitesi ve güvenilirliği ile farkını ortaya koyuyor. Bu süre zarfında oluşturduğumuz müşteri memnuniyeti sayesinde yeni Sprinter aracımıza olan ilgi her geçen gün artarak devam ediyor. Geçtiğimiz yıl ‘Sprinter Sana Yakışır’ sloganıyla satışa sunduğumuz aracımızın 2020’deki ilk teslimat törenini Ocak ayının ilk günlerde İlkem Turizm’e yapıyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. İlkem Turizm’in yolcu taşımacılığındaki başarılarını hem okul hem de personel tiplerinde teslim ettiğimiz yeni Sprinter ile çok daha üst düzeyde bir seviyeye taşıyacağına yürekten inanıyoruz. 20 araçlık bu teslimatımızın şirkete hayırlı uğurlu olmasını diliyor, Mercedes-Benz’i tercih ettikleri için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

İlkem Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bayraktaroğlu: “İlkem Turizm olarak 1992 yılında bireysel olarak çıktığımız yolda, ideallerimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda çalışarak, daima dürüst ve kaliteli hizmet veriyoruz. Şirketimizde farklı kategorilerden 2.200 araç bulunurken, özellikle hafif ticari araçlar konusunda tercihimizi Mercedes-Benz’den yana kullanıyoruz. Filomuza eklediğimiz 17 adet Sprinter 16+1 Okul Taşıtı ve 3 adet Sprinter 15+1 Servis Taşıtı ile toplamda 20 adet aracımız siparişleri hem Gülsoy Otomotiv hem de Mercedes-Benz Türk yetkilileri tarafından özenle hazırlandı. Filomuzda 5 yaşını geçmiş araçlar bulunmazken, bu alımı gerçekleştirirken hem kredilendirme konusunda Mercedes-Benz Finansal Hizmetler yetkililerine hem de mevcut araçlarımızın takas işlemlerinde desteklerini esirgemeyen tüm çalışan ve yöneticilere teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Mercedes-Benz 2020’nin İlk Teslimatını İlkem Turizm İle Gerçekleştirdi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77