• BIST 8718.11
  • Altın 2246.519
  • Dolar 32.3303
  • Euro 35.1933
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C

Mercedes-Benz Sprinter Minibüs Segmentinin Lideri Oldu

Mercedes-Benz Sprinter Minibüs Segmentinin Lideri Oldu
Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) verilerine göre 2019 yılında minibüs kategorisinde en fazla satılan araç olan Mercedes-Benz Sprinter, Türkiye’deki minibüse dönüştürülmesinde 35 bin adedi geride bıraktı.

Sprinter ve Vito modelleriyle, 2019’un Türkiye’de yolcu taşımacılığında en fazla tercih edilen markası Mercedes-Benz, Arobus iş birliğiyle dönüştürdüğü 35 bininci Mercedes-Benz Sprinter’ı bantlardan indirdi. Türkiye’de 1996 yılından beri öğrenci, personel, yolcu ve yük taşımacılığı sektöründe hizmet veren Mercedes-Benz Sprinter, 2007’den günümüze Arobus tesislerinde Türk mühendisler tarafından tasarlanarak, Türk işçilerin emeği ile minibüs olarak üretiliyor. 

Mercedes-Benz Sprinter, personel taşımacılığı ve öğrenci servislerinin bulunduğu “Minibüs” kategorisinde 2019’un en çok satılan aracı oldu. 

Minibüs, Panelvan ve Kamyonet olmak üzere 3 ana seçenekte bin 700’ü aşkın farklı seçeneği sunulan Yeni Sprinter, modüler yapı konsepti ile üretiliyor. Şehir içi ve şehir dışı yolcu taşımacılığı yapan, okul ve personel servisi hizmeti veren, Yeni Sprinter’da, 13+1’den 22+1 kişiye kadar uzanan geniş oturma düzenleri bulunuyor. 

Yeni Mercedes-Benz Sprinter, koltuklarının her birinde 3 noktadan bağlantılı emniyet kemerlerini standart olarak sunuyor. Yeni Sprinter’da ayrıca hem ön hem de yolcu bölümü için ayrı klima sistemi, yeni iç yan kaplamalar, arka hoparlörler, her koltuk sırası için USB girişleri ve telefon koyma yerleri ile konforlu yolculuk deneyimi artıyor.

Mercedes Benz Otomotiv Tic. ve Hiz. A.Ş. Hafif Ticari Araçlar Ürün Grubu İcra Kurulu Üyesi Tufan Akdeniz, konuyla ilgili olarak; “Türkiye’deki yolcu taşımacılığı standartlarını 1996’dan beri belirleyen Sprinter, 2007’den bu yana Türk mühendisliği ve Türk işçilerinin emeği ile Türkiye’de üretiliyor. Arobus ile olan iş birliğimizde 35 bininci aracımızı bantlardan indirmenin sevincini yaşadığımız bu günlerde, Sprinter’ın 2019 yılında ‘Minibüs’ kategorisinin en fazla satılan aracı olmasıyla da çifte gurur yaşıyoruz. Sadece satış adetlerimiz ile değil, servis, yedek parça, ikinci el ve finans konularında en üst düzeyde müşteri memnuniyetiyle faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Tüm bu süreçlerde emeği geçenlere teşekkür ediyor, yeni başarılara imza atmak için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Mercedes-Benz Sprinter Minibüs Segmentinin Lideri Oldu

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77