• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Mercedes-Benz Türk Kendi Rekorunu Kırmaya Hazırlanıyor

Mercedes-Benz Türk Kendi Rekorunu Kırmaya Hazırlanıyor
Mercedes-Benz Türk bayileri kamyon ürün grubu bazında yapılan çalışmaları, sektörü ve şirket performansını, düzenlenen ‘Bayi Toplantısı’nda değerlendirdi.

Türkiye kamyon pazarında liderliğini sürdüren Mercedes-Benz Türk’ün yetkili bayileri, Haziran başında düzenlenen bayi toplantısı ile bir araya geldiler. Mercedes-Benz Türk bayi teşkilatı, düzenlenen bu geniş katılımlı bayi toplantısı ile sektörün nabzını tutmaya devam ederken, 2014 yılı sonu itibariyle de kendi rekorlarını kırmaya hazırlanıyor.

Bayi toplantısı programı kapsamında, Mercedes-Benz Kamyon Grubu’nun Türkiye pazarındaki faaliyetleri değerlendirildi. Katılan bayi yöneticileri, satış müdürleri, birinci ve ikinci el bayi satış danışmanları, Türkiye ve dünya genelinde sektördeki gelişmeler Mercedes markasının pozisyonu ve geleceğe yönelik hedef ve programları hakkında bilgilendirildiler. Toplantıda müşteri memnuniyeti endeksi kriterleri kapsamında yapılan ölçümleme sonuçları açıklandı ve CSI alanında en iyiler ödüllendirildi. 

Mercedes-Benz Türk yöneticileri, düzenlenen toplantı sırasında 2014 yılı sonuna kadar kamyon pazarındaki paylarını artırıp, pazardaki konumunu daha da güçlendirmeyi yatırımlarını sürdürmeyi, müşteri ve pazar beklentileri doğrultusunda ürün portföyünü geliştirip genişletmeyi hedeflediklerini ifade ettiler. Bayi, çalışan ve tedarikçi işbirliği ile başarılı bir yıl geçirmeyi beklediklerini belirten katılımcılar, kurulan birebir ve uzun soluklu temaslar ile müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutma konusunda da kararlılıklarını belirttiler.

 

 

 

 


10 Haziran 2014

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77