• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörlüğüne Süer Sülün Getirildi

Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörlüğüne Süer Sülün Getirildi
Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörlüğüne 1 Temmuz 2007 itibarıyla Süer Sülün atandı. Görevi devralan Süer Sülün, 1988 yılında Mercedes-Benz Türk A.Ş.’de göreve başladı.

Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörlüğüne 1 Temmuz 2007 itibarıyla Süer Sülün atandı.

Mercedes-Benz Türk’te 1981 yılında göreve başlayan ve 2000 yılından bu yana şirketin Pazarlama ve Satış Direktörlüğü görevini sürdüren Eşref Biryıldız ve Mercedes-Benz Türk’ün karşılıklı anlaşma sonucunda yollarını ayırmasının ardından görevi devralan Süer Sülün, 1988 yılında Mercedes-Benz Türk A.Ş.’de göreve başladı. Sülün’ün Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar Satış ve Bayi Yönetimi Bölüm Müdürlüğü görevinin ardından Pazarlama ve Satış Direktörlüğüne getirilmesinin yanı sıra Mercedes-Benz Türk Pazarlama Direktörlüğü pazar şartlarına ve ihtiyaca göre yeniden yapılandırıldı.

Yeni organizasyon yapısına göre oluşturulan Otomobil ve Hafif Ticari Araçlar Satış Bölüm Müdürlüğüne 1 Temmuz 2007 itibarıyla Şükrü Bekdikhan atandı. Mercedes-Benz Türk ailesine 1992 yılında katılan Şükrü Bekdikhan, daha önce Otomobil Satış Kısım Müdürü olarak görev yapıyordu.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Mercedes-Benz Türk A.Ş. Direktörler Kurulu Başkanı Jürgen Ziegler, “Eşref Biryıldız tüm DaimlerChrysler ürünlerinin satış, pazarlama ve satış sonrası faaliyetlerinin sorumluluğunu üstlendiği görev süresi boyunca otomobil ve hafif ticari vasıtaların yanı sıra Mercedes-Benz otobüs ve kamyonlarının Türkiye pazarındaki uzun vadeli başarısında büyük rol oynamıştır. Kendisine takdir ve teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77