• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Mercedes-Benz Türk, Sertel Lojistik’e 100 Adet Axor 1840 Teslim Etti

Mercedes-Benz Türk, Sertel Lojistik’e 100 Adet Axor 1840 Teslim Etti
Sertel Lojistik, Mercedes-Benz kamyonlarından oluşan filosuna 100 adet Axor 1840 ekleyerek, taşımacılık alanındaki gücünü artırdı.

Sertel Lojistik, Mercedes-Benz kamyonlarından oluşan filosuna 100 adet Axor 1840 ekleyerek, taşımacılık alanındaki gücünü artırdı.



Mercedes-Benz Türk Bayii Has Otomotiv tarafından satışı gerçekleştirilen araçların teslimatı için Mercedes-Benz Türk AŞ. Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen törene Sertel Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sert ve Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Sert, Mercedes-Benz Türk AŞ. Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, Kamyon Filo Satış Müdürü Alper Kurt, Has Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dinçer ile Has İzmir Genel Müdürü Turan Dik ve Has İstanbul Genel Müdürü Cem Aşık katıldı.

 

Süer Sülün, tören sırasında yaptığı konuşmada, Sertel Lojistik’in yeni araç alımında Mercedes-Benz Türk’ün sağladığı servis, finansman ve sigorta hizmetlerinin etkili olduğunu vurguladı. Sülün, yeni satış anlaşmasının yıllardır birlikte çalışmaktan duyulan memnuniyetin bir sonucu olduğunu belirtti.


Sertel Lojistik Yönetim Kurulu Başlanı Mustafa Sert ise, Sertel Lojistik olarak karayolu taşımacılığı ve lojistik hizmetlerini sürdürürken Mercedes-Benz’in yeni Euro 5 standartlarındaki kamyonları sayesinde daha da güçleneceklerine inandıklarını dile getirdi. Sert, Mercedes-Benz Axor araçların sağladığı yüksek hacimli taşıma kapasitesi ve düşük yakıt sarfiyatı ile hem daha rekabetçi hem daha çevreci bir şirket olacaklarını vurguladı.



  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77