• BIST 8718.11
  • Altın 2247.271
  • Dolar 32.3295
  • Euro 35.1889
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C

Mercedes-Benz’den Ali Osman Ulusoy Seyahat’e 20 Adet Otobüs

Mercedes-Benz’den Ali Osman Ulusoy Seyahat’e 20 Adet Otobüs
Mercedes-Benz, Ali Osman Ulusoy Seyahat’e 2019 yılında toplam 20 adetlik Travego ve Tourismo teslimatı gerçekleştirdi. Teslimatın son ayağı olan 11 adet Mercedes-Benz Tourismo teslimatı Mercedes-Benz Türk Otobüs Teslimat Holü’nde gerçekleştirdi.

Ali Osman Ulusoy Seyahat, 11 adet yeni Mercedes-Benz Tourismo’yu filosuna ekledi. Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Hassoy tarafından yapılan satışın ardından, Mercedes-Benz Türk Otobüs Teslimat Holü’nde gerçekleştirilen törene Ali Osman Ulusoy Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy ve Genel Müdürü Eray Eray, Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış ve Pazarlama Direktörü Osman Nuri Aksoy, Hassoy Motorlu Vasıtalar Otobüs Satış Müdürü Cenk Soydan katıldı.

Ali Osman Ulusoy Seyahat’in teslim aldığı otobüslerden 5 adedi Tourismo 15, 6 adedi ise Tourismo 16 olarak tercih edildi. Ali Osman Ulusoy Seyahat bünyesinde Türkiye’nin dört bir yanındaki illere şehirlerarası yolcu taşımacılığında kullanılacak olan Mercedes-Benz Tourismo modelleri; gelişmiş güvenlik, yüksek konfor ve düşük işletim maliyetleriyle dikkat çekiyor.

Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Direktörü Osman Nuri Aksoy, törende yaptığı konuşmada “Şehirlerarası otobüs pazarında 2019 yılını da liderlikle tamamlamak üzere olduğumuz şu günlerde Ali Osman Ulusoy Seyahat’e yaptığımız teslimat ile uzun yıllara dayanan iş birliklerimizden birini daha sürdürmenin gururunu yaşıyoruz. Tourismo 15 ve Tourismo 16 modellerimizdeki güvenlik, konfor ve ekonomik işletim maliyetleri sayesinde işletmelerin verimli hizmet vermesinin destekçilerindeniz. Ali Osman Ulusoy Seyahat’in, teslim aldığı 11 yeni araç ile işlerini daha da büyüteceğine ve Türkiye taşımacılık sektöründeki konumunu daha da güçlendireceğine dair inancımız tam. Sürdürülebilir iş birliğimizin gelecek yıllarda artarak devam etmesini temenni ettiğimiz Ali Osman Ulusoy Seyahate ve bu satışın gerçekleşmesinde emeği geçen tüm Hassoy çalışanlarına teşekkür ediyoruz.”

Ali Osman Ulusoy Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy; “Şirketimizin kurucusu Ali Osman Ulusoy’un başlattığı yolcu taşımacılığındaki önderliğimizi Mercedes-Benz markalı otobüslerimizle geleceğe taşıyoruz. Filomuza eklediğimiz 11 yeni Tourismo modelini tercih ederken otobüslerin yolcularımıza yaşattığı konfor ve güvenlik özellikleri etkin oldu. Müşterilerimizden aldığımız olumlu geri dönüşler doğrultusunda Mercedes-Benz markasının en yeni modelleriyle filomuzu yenilemeyi sürdürmeye karar verdik. Tourismo modellerinin düşük işletim maliyetleri ve ikinci elde değerini koruması, Mercedes-Benz ile iş birliğimizin devam etmesinde etkili oldu. Yeni araçlarımızın üretilmesi ve satışında emeği geçen tüm çalışanlara, Hassoy’un değerli ekibine ve Mercedes-Benz Türk yöneticilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77