• BIST 8737.87
  • Altın 2236.233
  • Dolar 32.3361
  • Euro 35.1035
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

Mete Transport Filosunu Volvo Trucks İle Güçlendirdi

Mete Transport Filosunu Volvo Trucks İle Güçlendirdi
Volvo Trucks, lojistik sektöründe faaliyet gösteren Mete Transport’a 5 adet özel tasarlanmış Volvo FH13 540 HP çekici satışı gerçekleştirdi. Mete Transport’un hepsi Volvo Trucks güvencesini taşıyan araçlardan oluşan filosu 25 araca ulaşmış oldu.

Volvo Trucks’ın, Volvo FH13 540 HP çekicileri motor gücü, uzun yolda şoförü yormayan konforlu kabini, verimliliği sağlayan i-shift şanzımanı, çevre ve operatör güvenliğini sağlayan donanımları ile öne çıkıyor. Mete Transport ise Volvo FH13 540 HP çekicileri, mevcut rekabet ortamında sunduğu etkin performans ve olası riskleri en aza indirgeyen marka güvenilirliğinin yanı sıra çekicilerin ihtiyaçlarına uygun terzi usulü hazırlanabilmesi sebebiyle tercih etti.

Temsa İş Makinaları Marmara Saha Satış Müdürü Ufuk Ulus ile Mete Transport firma kurucusu Hamza Mete, firma ortakları Hakan Mete ve Gökhan Mete’nin katıldığı teslimat töreninde yeni yatırım planlarından da bahseden Mete Transport firma kurucusu Hamza Mete, Volvo Trucks ve Temsa İş Makinaları ile içinde oldukları iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Mete şunları söyledi: “1981 yılında bir aile şirketi olarak kurulan firmamız emin adımlarla büyümeye devam ediyor. Bugün, karayolu taşımacılığını ihtiyatlı olarak belirli ölçek ile yapmayı tercih eden, Almanya ve Fransa hattında karayolu taşımacılığının tecrübeli firmaları arasındayız. Ve daha birçok hedefimiz var ve hedeflerimiz doğrultusunda yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bugün 20 araçlık yatırımın ilk 5 adedini teslim aldık. Volvo Trucks’ın son yıllarda yaptığı teknolojik gelişmeleri takip ediyoruz ve özellikle tercihe göreyaptıkları araç düzenlemelerinin son derece başarılı olduğunu görmekteyiz. Bu nedenle mevcut filomuzu yeni ve yüksek teknoloji donanımlı araçlar ile kısa bir zamanda yenileme ve büyütme kararı aldık. Her ne kadar da ekonomik konjonktür yeni yatırım yapmayı çok cazip kılmasa daaraçlardaki bu yeniliklerin bize işletim maliyeti kazancı olarak kısa sürede geri döneceğini planlıyor ve umuyoruz. Ayrıca bu yıl, uzun süredir firma tesisini taşıdığımız Çatalca’daki 30 dönümlük arazimizde, inşaat faaliyetlerini başlatarak lojistik depo yapımı ve işletimi dalında da faaliyete geçirme planlarımız devam etmektedir. Biz bu büyük hedefler için çalışırken gösterdikleri iş birlikçi yaklaşım ve destek için Temsa İş Makinaları’na ve Volvo Trucks’a teşekkür ederim.”

Temsa İş Makinaları’ndan Ufuk Ulus ise Mete Transport’un bir kez daha Volvo Trucks markasını tercih etmesinden dolayı memnuniyetini ve teşekkürlerini dile getirerek, “Volvo Trucks ailesinin önemli bir parçası olan Mete Transport, bir kez daha yakıt ve toplam sahip olma maliyetinin düşüklüğü, global servis ağı ve müşteri memnuniyet anlayışı gibi sebeplerle Volvo Trucks’ı tercih etti. Yeni yatırımlarında da toplam fayda çözümlerimiz ile hem finansman hem satış sonrası bakım anlaşmalarıyla iş ortaklığımızı güçlendirerek devam ettiriyoruz. İş birliğimizin sürekli olmasından dolayı çok mutluyuz” dedi. 

Mete Transport Filosunu Volvo Trucks İle Güçlendirdi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77