• BIST 9008.98
  • Altın 2281.224
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.049
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

MSC Gemi Acenteliği A.Ş Genel Müdürü Barış Dilek: 2020 İlklerin Yılı Oldu

MSC Gemi Acenteliği A.Ş Genel Müdürü Barış Dilek: 2020 İlklerin Yılı Oldu
Türkiye’nin taşımacılık endüstrisinin lider markalarından MSC Gemi Acenteliği olarak, konteyner taşımacılığından öte, tüm iş ortaklarımız ve çevremiz için önemli bir değer sağlayıcı konumundayız.

50. yılını geride bırakmış global bir markanın çatısı altında, 25 yıldır Türkiye’de,  Türk sanayisine,  Türk dış ticaretine sunduğumuz sürdürülebilir, öngörülebilir ve yenilikçi hizmetleri çeşitlendirme çabamızı, bugüne kadar yaptığımız gibi bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz.

Geniş denizyolu servis ağımız ile birleştirdiğimiz global karayolu, demiryolu ve depolama ağlarımıza, hız kesmeden yapmayı sürdüreceğimiz yatırımlar ile müşterilerimizin ürünleri için dünyada yeni rotalar, yeni kapılar açarak değer katmaya uğraşıyoruz. 

155 ülkede 70 bini aşkın çalışanımız, kapsamlı acente ağımız, girişimci ruhumuz ve işimize olan tutkumuzdan beslenerek, müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılamayı amaçlıyoruz.  

Tüm dünyada büyük değişimlerin yaşandığı zamanlardan geçiriyoruz. Küresel ekonomik sorunlar ve iklim değişikliğinin etkileri çok daha güçlü bir şekilde hissediliyor. Ülkemiz ve parçası olduğumuz denizcilik endüstrisi de bu değişimlerden farklı boyutlarda etkileniyor.

Covid-19, ekonomik dalgalanmalar ve belirsizlikler ile bunların sonuçlarının hâkim olduğu bir dönemde, 2020 yılını toplam 2.039.000 TEU  ithalat & ihracat adedine ulaşarak güçlü bir performans ile sonuçlandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Bu yıl Mayıs ayında dünyanın en büyük konteyner gemilerinden olan MSC Oscar sınıfı gemilerin Türkiye uğrağını başlattık. Ekim 2020’de 5.865 konteyner elleçleme hareketi ile gemi bazında elleçleme rekoru kırdık. Yine bu yıl Ekim ayında 130.654 TEU konteyner taşıması ile ay bazında ihracat rekorumuzu kırdık. Bunlar ilk akla gelen rekorlar ve yenilikler...

Bunlar ve bu yılki tüm diğer yenilik ve başarılarımızın arkasında, iş ortaklarımızla birlikte, şirketimizin orta ve uzun vadeli hedeflerine inanmış, misyon ve vizyonunu özümsemiş güçlü ekiplerimizin özverili çalışması var.

2021 planlarımızı yaparken de en güvendiğimiz gücümüz MSC’nin değerli çalışanları, çalışma arkadaşlarımızdır. Onların özverili çalışmaları, daha iyisini yapma arzusu ve takım oyunu gücümüzün temelidir. 2020 tecrübesi bizlere farklı alanlarda çok şey kattı. Bu tecrübe ve yeni donanımlarımızı 2021’de kullanarak hedeflerimize ulaşmayı ümit ediyor, bu vesile ile Atlas Lojistik Ödülleri organizasyon komitesine de teşekkür ediyorum.

İlgili Haberler
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77