• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Netlog Anele’nin Çoğunluk Hissesini Satınaldı

Netlog Anele’nin Çoğunluk Hissesini Satınaldı
Netlog Lojistik Grubu, Anele Tedarik Zinciri Yönetim şirketinin yüzde 80 hissesini satın aldı. Anele’nin hisselerini 8 Martta attığı imza ile alan Netlog, iş modeli olarak Türkiye’nin kendi alanında tek olan başarılı şirketlerinden Anele’

Netlog Lojistik Grubu, Anele Tedarik Zinciri Yönetim şirketinin yüzde 80 hissesini satın aldı. Anele’nin hisselerini 8 Martta attığı imza ile alan Netlog, iş modeli olarak Türkiye’nin kendi alanında tek olan başarılı şirketlerinden Anele’nin çoğunluğuna sahip oldu.


Anele, gıda ve gıda dışı ürünlerin toptan satış, tedarik ve lojistiği konusunda, savunma ve barış gücü birlikleri, uluslararası gıda firmaları, gemi kumanyacıları, havayolu şirketleri ve insani yardım kuruluşları için mal alım ve tedarik zinciri yönetimi gerçekleştiriyor.

Ege Serbest Bölgesi'nde 10 bin metrekare toplam alan üzerine kurulu Anele, 2 bin 500 metrekare donuk, 3 bin 500 metrekare kuru gıda depolama ve 5 bin 500 adetin üzerinde paletleme kapasitesine sahip.

Uluslararası profesyonel lojistik firmaları ile dünyanın önde gelen üretici ve tedarikçilerinden temin ettiği ürünleri Orta Doğu, Kuzey Afrika, Orta Asya ve komşu ülkeler başta olmak üzere dünyanın her coğrafyasına müşterileri ile belirlediği standart ve zamanlamaya uygun olarak hizmet veren Anele, hali hazırda 19 milyon dolar cirosunu Netlog Lojistik Grubu’nun da gücünü arkasına alarak önümüzdeki 3 yıl içerisinde 150 milyon doların üzerine çıkarmayı hedefliyor.

            Anele’nin yüzde 80 hissesini satın alan Netlog’un yönetiminden gelen bilgiye göre önümüzdeki 3 ila 6 ay içerisinde 3-4 firmanın daha satın alınmasının söz konusu olduğu bildirildi. Ayrıca, Netlog’un, 2012 senesinde, inorganik, satın alma kaynaklı büyümesinin dışında hali hazırda yürüyen operasyonlarında da yüzde 30 organik büyüme yakalandığı açıklandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77