• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Network Global Lojistik Iveco Stralis Dedi

Network Global Lojistik Iveco Stralis Dedi
Network Global Lojistik, araç filosunu Iveco Stralis araçlarla genişletti.

Network Global Lojistik, araç filosunu Iveco Stralis araçlarla genişletti. Iveco’nun İstanbul bayilerinden Iveco Otomotiv tarafından satışı gerçekleştirilen toplam 20 adeti kapsayan anlaşmanın ilk partisi olan 15 adet Stralis AT 450, Network Global Lojistik’e teslim edildi.


Araçların teslimatı için gerçekleştirilen törende, Iveco Otomotiv Genel Müdürü Ömer Bursalıoğlu, Ağır Vasıta Satış Temsilcisi Turgay Demirbilek, Network Global Lojistik ortağı Mustafa Manaz ve Filo Müdürü Ayhan Demirkapılı’nın hazır bulundu.

Törende konuşan Ömer Bursalıoğlu, “Network Global Logistics’in Iveco Stralis’i tercih nedeni sadece aracın ekonomisi ve konforu için değildir, aynı zamanda satış sonrası hizmetlerimize olan güven de tercihlerinde etkin rol oynamıştır” diyerek firmayı satış sonrası hizmetlerde de yalnız bırakmayacaklarını belirtti.

Network Global Lojistik firma ortağı Mustafa Manaz ise şunları söyledi: “Network Global Lojistik olarak proje ve ağır yük taşımacılığı alanında 45 adet Lowbed ve tenteli araç ile faaliyet gösteriyoruz. Avrupa’dan Asya ülkelerine kombine lojistik hizmeti sunuyoruz.  Avrupa ve Asya’da bulunan ofislerimiz, tecrübeli ekibimiz ve müşteri odaklı hizmet anlayışımız ile her geçen gün büyüme katsayımızı artırarak yolumuza devam ediyoruz. Özelikle ağır ve gabari dışı yükleri karayolu, denizyolu, demiryolu kombine taşıma metodlarına göre rekabetçi fiyatlar ile müşterilerimize sunmanın gururunu yaşıyoruz. Bu sürece bağlı olarak artan ekipman ihtiyaçlarımızın seçiminde öncelikle güvenli, çevreci ve ekonomik yakıt tüketimini göz önüne alıyoruz. Müşteri odaklı, hızlı, kaliteli 7/24 servis anlayışından dolayı Iveco’ya güveniyoruz. Iveco ile hem yolda hem de rekabetin önünde olacağımızı biliyoruz”

Network’un aldığı Stralis’lerin hepsi Euro 5 Cursor 450 HP motora sahip.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77