• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Otokar Treyler Bayi Ağını Genişletiyor

Otokar Treyler Bayi Ağını Genişletiyor
Otokar, kuruluşunun 50’nci yılını kutladığı 2013’te bayi ağını genişletmeye devam ediyor. Türkiye treyler sektöründe önemli yeri bulunan Otokar, bayi ağına 2013 yılı ile birlikte bir yenisini daha ekledi.

Otokar, kuruluşunun 50’nci yılını kutladığı 2013’te bayi ağını genişletmeye devam ediyor. Türkiye treyler sektöründe önemli yeri bulunan Otokar, bayi ağına 2013 yılı ile birlikte bir yenisini daha ekledi.


1997 yılından bu yana Bursa Karacabey’de faaliyet gösteren Uğur Koçak Treyler Motorlu Araçlar, Otokar bayileri arasına katıldı. Otokar fabrikasında imzalanan bayilik anlaşması için yeni bayi yetkilileri Uğur Koçak ve Olcay Çalgın, Otokar İç Pazar Ticari Araçlar Satış Müdürü Murat Tokatlı, Treyler Satış Birim Yöneticisi Murat Özsoy ve Bölge Satış Yöneticisi Ali Güler bir araya geldiler.

Konusunda uzman 15 çalışanı ile Bursa, Balıkesir ve Bandırma sapağındaki 25 bin metrekarelik alanda hizmet verecek olan yeni bayi, Otokar’ın Bursa, Balıkesir ve Yalova yetkili bayisi olarak treyler ve semi treyler tipi araçlarının satışını üstlenecek.

Otokar gibi köklü ve başarılı bir firmanın yetkili bayisi olmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Uğur Koçak Treyler Motorlu Araçlar’ın sahibi Uğur Koçak, treyler ve semi treyler yetkili bayiliği ile birlikte tüm nakliye firmalarının ihtiyaçlarını karşılamayı istediklerini belirtti. İmza töreni vesilesiyle fabrikayı daha detaylı inceleme şansını yakalayan ve böyle büyük bir organizasyonda yer almanın kendilerini gururlandırdığını belirten Koçak, Otokar ile birlikte büyük başarılara imza atacaklarına inandığını söyledi. 

Otokar İç Pazar Ticari Araçlar Satış Müdürü Murat Tokatlı ise “Türkiye’nin en etkin treyler bayi ağına, çok önemli bir aile ferdi daha katıldı. Yeni bayimizden beklentimiz yüksek. Sahip oldukları yetkinlik ve tecrübe ile beklentilerimizi eksiksiz karşılayacaklarını düşündüğümüz Uğur Koçak’a çalışmalarında başarılar diliyoruz” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77