• BIST 8770.09
  • Altın 2238.51
  • Dolar 32.3377
  • Euro 35.0943
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

Öztaş Nakliyat Yatırımlarına F-MAX İle Devam Ediyor

Öztaş Nakliyat Yatırımlarına F-MAX İle Devam Ediyor
Öztaş Nakliyat, filosunu 2 adet ‘2019 Uluslararası Yılın Kamyonu (ITOY)’ ödüllü Yeni Ford Trucks F-MAX ile genişletti. Öztaş Nakliyat, yeni Ford Trucks F-MAX araçlarını şehirlerarası nakliyat ve silis kum satışı operasyonlarında kullanacak.

Düzenlenen araç teslimat törenine Öztaş Nakliyat kurucusu Şakir Öztaş, baş şöför Vedat Demir ile Ford Trucks Başer Bayi Satış Müdürü Mehmet Hasbakkal katıldı. Teslimat töreninde söz alan Şakir Öztaş da Öztaş Nakliyat olarak yeni Ford Trucks F-MAX’i yerli üretim olması ve Eskişehir’de üretilmesi, yaygın yedek parça ve servis ağı gibi sunulan kapsamlı hizmetlerden dolayı ile tercih ettiklerini vurguladı.


Güç, verimlilik, teknoloji ve konfor Yeni F-MAX’te bir arada

Ağır ticari araç sektöründeki en saygın ve prestijli ödüllerden biri olan ‘2019 Uluslararası Yılın Kamyonu’ (International Truck Of the Year - ITOY) ödülüne layık görülerek önemli bir başarıya imza atan Yeni Ford Trucks F-MAX, güç, verimlilik, teknoloji ve konforu bir arada sunuyor. 23 Avrupa ülkesinden 23 ayrı jüri üyesinin değerlendirmeleriyle bu önemli ödüle layık görülen Yeni F-MAX, 500PS, 2500Nm güç ve 400 kW frenleme gücü, aerodinamik tasarımı ve yüksek konforlu kabiniyle kullanıcılara birçok avantajı bir arada sunuyor.


Avantajlı bakım aralıkları ile düşük sahip olma maliyeti

F-MAX, modern tasarımı ve sürücü odaklı yaklaşımının yanı sıra 2.5 metre genişliğindeki kabiniyle de kullanıcılar için gerekli konfor ve lüksü sağlıyor. Kokpit tarzı ön konsolun tasarımı, tüm fonksiyonlara kolayca erişilebilmesini sağlıyor. Sürüş deneyiminin keyfini artırmak için entegre edilen en küçük detaylarla birlikte kabinde ferah bir ortam sağlanıyor. Üstün aerodinamik, aktarma sistemi kalibrasyonu ve teknik özellikler, yakıt tüketimi açısından mükemmel performans ile önceki modellere göre yüzde 6'ya varan oranda azaltıyor. Teknik özellikler arasında E-APU teknolojisi ve Harita Destekli Hız Kontrol Sistemi(Max Cruise) de bulunuyor. Bakım maliyetlerinde sağlanan yüzde 7'ye varan avantaj ve uzun bakım aralıkları toplam sahip olma maliyetini düşürüyor. F-MAX’ın Ecotorq motoru, her türlü yol koşulunda maksimum performans ve minimum yakıt tüketimi sunuyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77