• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Öztürk Toptan Akaryakıt Iveco Stralis İle Güçlendi

Öztürk Toptan Akaryakıt Iveco Stralis İle Güçlendi
Iveco’nun Mersin yetkili satıcısı Kılıçlar Otomotiv, Öztürk Toptan Akaryakıt Dağıtım ve Nakliyat firmasına satışını gerçekleştirdiği Iveco Stralis çekicilerin ilk partisi olan 16 adeti törenle teslim etti.

Ağırlıklı olarak Ortadoğu ve Irak bölgesinde taşımacılık hizmeti veren ve araç parkında 350 adet çekici bulunan Öztürk Nakliyat, tercihini yüksek seviyede donanıma sahip, yeni kabinli, Euro 5 EEV normunda 460 Hp gücündeki yeni motoru ile 3 yıl/450 bin km. garanti şartlarını veren Iveco’dan yana kullandı. İlk etapta 16 adet çekicinin teslimatı yapılan firmaya kalan çekiciler ise 2014 yılı içinde teslim edilecek.

Kılıçlar Otomotiv Mersin tesislerinde düzenlenen teslimat törenine Öztürk Toptan Akaryakıt firması Yönetim Kurulu Başkanı Apti Öztürk ile birlikte Iveco araç Genel Müdür Yardımcısı Ömer Bursalıoğlu, Bölge Satış müdürü Murat Aydoğan, Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç, Genel Müdür Kurtuluş Saylam, Genel Müdür Yardımcısı Kenan Kılıç ile Ağır Vasıta Satış Müdürü Hasan Kayın katıldı.

Törende bir konuşma yapan Iveco otomotiv Genel Müdürü Ömer Bursalıoğlu Kılıçlar Otomotiv’in ağır vasıta satış sonrası hizmetlerinde deneyimli bir bayi olduğunu ve Öztürk’e satış sonrasında da en iyi hizmeti vereceklerine inandığını söyledi.

Öztürk Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Apti Öztürk ise araç parklarını aldıkları olumlu görüşler sonucunda Stralis ile yenileme kararı aldıklarını ve Kılıçlar’ın da servis gücüne inandıklarını söyledi.

Törenin ardından Ömer Bursalıoğlu tarafından Apti Öztürk’e günün anısına bir plaket verildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77