• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

PO Ve Volvo İşbirliğine Gitti

PO Ve Volvo İşbirliğine Gitti
PETROL Ofisi ve Volvo Kamyon, filo sahiplerinin yüzünü güldürecek bir fırsat yaratmak amacıyla güçlerini birleştirdi. Volvo kamyon ve çekici alımı yapacak müşteriler, bu program ile önemli oranda ekonomik avantaj elde ederek yeni Volvo kamyon ve çekiciler

PETROL Ofisi ve Volvo Kamyon, filo sahiplerinin yüzünü güldürecek bir fırsat yaratmak amacıyla güçlerini birleştirdi. Volvo kamyon ve çekici alımı yapacak müşteriler, bu program ile önemli oranda ekonomik avantaj elde ederek yeni Volvo kamyon ve çekiciler satın alabilecekler.

Volvo’dan çekici veya kamyon satın alan filo sahipleri, bu avantajlı alım şeklinden yararlanmak için sadece Petrol Ofisi’nin AutoMatic Filo Yönetimi Sistemi’ne filolarına özel olarak tavsiye edilen şartlarla üye olmaları yeterli. İşbirliği kapsamında, Volvo kamyon ve çekicilerle birlikte filosundaki diğer araçlarının akaryakıt ihtiyacını tavsiye edilen şartlarla AutoMatic Filo Yönetimi Sistemi ile Petrol Ofisi’nden karşılayan şirketler, anlaşma süresine, filo büyüklüğüne, yurtiçindeki akaryakıt harcama miktarlarına, hangi tip akaryakıt ve araç kullandıklarına göre özel avantajlar elde edecekler.

Çok tüketen çok kazanacak

Petrol Ofisi A.Ş Filo Satışlar Müdürü Bahadır Durusan, konu ile ilgili açıklamasında taşımacılık sektöründeki maliyetler göz önüne alındığında bu işbirliğinin önemli bir fırsat olduğunu söyledi. Durusan, “Petrol Ofisi olarak 81 ilde bin 200 akaryakıt istasyonu ile Türkiye’nin teknolojik ve en yaygın Filo Yönetimi Sistemi olan AutoMatic’e sahip bulunuyoruz. Filo sahipleri bu sisteme üye olarak elde edecekleri avantajlar ile yakıt harcamalarını kontrol altına alırken, hem yakıt harcamasında tasarruf sağlayacak, hem de araç taksitlerinde özel imkânlara kavuşacak” diye konuştu.  Böylece filo sahiplerinin, Petrol Ofisi ve Volvo Kamyon işbirliği sayesinde araç taksitlerini daha kolay ödeyebileceklerini dile getiren Durusan, bu projedeki değerin ve müşteriler açısından kazanımların araç taksitlerinin yüzde 10’u ile yüzde 30’u arasında değişebileceğini söyledi. Petrol Ofisi olarak bu işbirliği sayesinde bin 500 araçlık bir filoyu istasyonlarına kazandıracaklarını kaydeden Durusan, ilk etapta projenin iki yıl devam edeceğini ancak piyasadan gelecek talepler doğrultusunda işbirliğini genişleterek devam ettireceklerini ifade etti. Sınır kapılarındaki özel istasyonların bu projeye dâhil olmadığını da belirten Durusan, Petrol Ofisi’nin 10 kükürtlü yakıt sattığını ve bu yakıt yeni nesil araçların tercihi olacağını kaydetti. Müşterilere daha kaliteli akaryakıt sunacaklarını dile getiren Durusan, bu işbirliği çerçevesinde çok akaryakıt tüketenin daha çok kazanacağını söyledi. Filo sahiplerinin yatırımlarını ertelemeyeceğini belirten Durusan, bu işbirliği ve projeden firmaların bünyesinde bulunan sadece Volvo araçların değil bütün araçların yararlanacağını söyledi.

En büyük gider kalemleri akaryakıt tüketimi ve araç yatırımı

Nakliye sektöründeki bir firmanın en büyük gider kalemlerinin akaryakıt tüketimi ve araç yatırımı olduğunu belirten Volvo Türk Ltd. Şti. Satış Müdürü Volkan Erdoğan ise, “Volvo Kamyon olarak müşterilerimiz için her zaman en iyi iş ortağı olabilmeyi ve toplam iş çözümleri sunabilmeyi hedefliyoruz. Artan yakıt fiyatları ve maliyetlerin taşımacılık sektöründe yarattığı olumsuz etkileri uzun süredir gözlemliyorduk. Bu olumsuz etkileri hafifletebilmek ve müşterilerimize en iyi avantajları sunabilmek adına Petrol Ofisi’ne bu teklifle gittik ve çok kısa bir sürede kamyon ve çekici sahiplerinin yüzünü güldürecek projemizi hayata geçirdik” dedi. Böylelikle Volvo kamyon ve çekici satın alan müşterilere toplam iş çözümlerinin yanı sıra ekstra avantajlar sunacaklarını dile getiren Erdoğan, bu proje kapsamında en büyük masraf kalemlerinden bir sinerji üretmeyi hedeflediklerini ifade etti. Bu işbirliği ile Türkiye genelinde satışlarını yüzde 15-20 oranında artış göstereceğine inandıklarını belirten Erdoğan, işbirliğini devam ettirerek uzun soluklu olması için çalıştıklarını söyledi. Volkan Erdoğan, 2009 yılı içinde Volvo Kamyon’un YTL olarak kredi vermek için çalıştığının da müjdesini verdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77