• BIST 8762.55
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

Prestij Dağıtım Nakliyat Filosunu Tırsan İle Güçlendirdi

Prestij Dağıtım Nakliyat Filosunu Tırsan İle Güçlendirdi
Gıda taşımacılığı firmalarından Prestij Dağıtım Nakliyat, araç yatırımında tercihini yine Tırsan’dan yana kullanarak, filosunu 20 adet Tırsan Perdeli Maxima Plus T.SCS X+ aracı ile güçlendirdi.

Tırsan’ın Adapazarı fabrikasında gerçekleştirilen teslimat törenine; Prestij Dağıtım Nakliyat İdari İşler Müdürü Savaş Ayvaz ve Tırsan Treyler Satış Temsilcisi Orkun Demir katıldı.

Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Prestij Dağıtım Nakliyat İdari İşler Müdürü Savaş Ayvaz, Tırsan’ın kalitesine vurgu yaparak, “Araçlarının sahip olduğu üstün güvenlik özellikleri ile fark yaratan Tırsan’ın filomuz için en doğru tercih olduğuna inanıyoruz. Son teknoloji ile donatılan araçlarıyla Tırsan, firmamızın operasyonel işlerine de kolay ve hızlı çözüm avantajı sunuyor. Bu nedenle araç yatırımımızda tercihimizi yine Tırsan kalitesinden yana kullanarak, filomuzu 20 adet Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus T.SCS X+ treyler ile güçlendirme kararı aldık. Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus, operasyonlarımızda verimliliğimizi artırırken, taşımalarımızı en güvenli şekilde yapmamızı sağlıyor. Ayrıca, araçların sahip olduğu K-Fix sistemi, daha fazla yükleme imkânı sunuyor ve yükleme esnasında ekstra kaldırma özelliği ile operasyonel hız ve verimlilik avantajı sağlıyor. Tırsan ile olan iş birliğimizin uzun yıllar devam edeceğine inanıyoruz” dedi.

Şirketin faaliyetleri hakkında da bilgi veren Ayvaz, gıda taşımacılığında uzmanlaşan Prestij Dağıtım Nakliyat’ın, yurt içi depolama ve dağıtım hizmeti sunduğunu belirterek, “Hem İstanbul içinde hem de Anadolu’da donmuş, soğuk, ısı kontrollü ve kuru olmak üzere tüm taşıma modlarında parsiyel taşımacılık işlemlerini gerçekleştiriyoruz.
Ağırlıklı olarak zincir marketlere hizmet veriyoruz. İstanbul’un yanı sıra Bursa, Kütahya, Afyon, Eskişehir, Ankara, İzmit, Samsun, Nevşehir, Iğdır ve Manisa’da depolarımız bulunuyor” açıklamalarında bulundu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77