• BIST 8718.11
  • Altın 2240.877
  • Dolar 32.3243
  • Euro 35.1697
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Prestij Dağıtım Renault Trucks Çekicileri İle Operasyonlarına Değer Katıyor

Prestij Dağıtım Renault Trucks Çekicileri İle Operasyonlarına Değer Katıyor
Frigofirik mikro dağıtım ile gıda ve perakende sektörü için lojistik hizmeti sunan Prestij Dağıtım, filosunda bulunan Renault Trucks çekicilerden memnuniyetleri doğrultusunda yine Renault Trucks T 460 araç alımlarına devam ediyor.

Yeni 10 adet Renault Trucks T460 çekicilerin teslimat törenine Prestij Dağıtım Genel Müdürü Adem Akça, Genel Müdür Yardımcısı Muharrem Baş ve Marmara Bölge Müdürü İbrahim Erdoğan ile Renault Trucks adına Türkiye Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu, Koçaslanlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan, Genel Müdürü Mesut Süzer, Bölge Satış Sorumlusu Fuat Kara ve Şube Müdürü Ümit Kilit katıldılar.

Renault Trucks’ın satış sonrası hizmetlerinden çok memnunuz

Mikro dağıtım lojistik alanında özellikle de taşınan ürünler gıda ise operasyonların gecikme yaşanmadan, kesintisiz devam etmesi hayati önem taşıyor. Prestij Dağıtım Genel Müdürü Adem Akça, müşterilerinin lojistik süreçlerine tam uyumlu ve aksama yaşanmadan cevap verdiklerinin altını çizerek; “Bu noktada filo, büyük önem taşıyor ve araç alımlarımızda çok hassas davranıyoruz. Karar verme sürecinde ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek özellikteki araçları

değerlendirdiğinizde aslında ortalama olarak aynı spesifikasyonlara sahip olduklarını görüyorsunuz. Bu durumda diğer kriterlerin ve satış sonrası hizmetlerin önemi ortaya çıkıyor. Prestij Dağıtım olarak Renault Trucks’ın satış sonrası hizmetlerinden çok memnun olduğumuz için alımlarımıza devam ediyoruz” diye belirtti.

Adem Akça, pandemi döneminde gıda taşımacılığı ve zincir marketler alanında yüzde 30’luk bir iş hacmi artışı yaşadıklarını ancak karlılığa yansımasının bu kadar yüksek olmadığını belirtti; “Pandemi döneminde çalışanların mecburi karantina izinleri nedeniyle ek istihdamlar yapmak durumunda kaldık. Ayrıca pandemi önlemleri ile giderlerimiz de arttı. Bu küçük örnekte bile aslında karlılığınızın gider kalemlerinize bağlı olduğu görülüyor. Bu nedenle lojistik sektöründe önemli olan nokta, öz mal aracınızın satın alma maliyetinden çok satış sonrası bakım-onarım maliyetleri, hızlı servis desteği alabilmek ve yakıt tasarrufu gibi işletmenizin karlılığına katkıda bulunan değerler olmalı diye düşünüyoruz” dedi.

Prestij Dağıtım Renault Trucks Çekicileri İle Operasyonlarına Değer Katıyor

Renault Trucks çekicilerimizin yakıt tasarrufundan memnunuz

Prestij Dağıtım, Türkiye’nin tüm bölgelerine taşımacılık yapıyor. Güzergahlara bağlı olarak yakıt tasarrufu oranları değişse de filolarında bulunan aynı konfigürasyonlara sahip farklı araçları değerlendirdiklerinde Adem Akça; “İlk Renault Trucks T çekicilerimizi 2017 yılında teslim aldık ve araçları kullandığımız süre boyunca yakıt tasarruflarını gözlemledik. Renault Trucks çekicilerimiz ile yakıt tüketimimiz ortalama olarak 100 km’de 26 lt bandında oluyor. Filomuzdaki diğer araçlarla kıyasladığımızda yakıt tüketiminden memnunuz” şeklinde açıkladı.

Renault Trucks Türkiye Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu, teslimat töreninde yaptığı açıklamada; “Renault Trucks olarak T serisi çekicilerimizin yakıt tasarrufundan, düşük arıza frekansları ve uygun bakım maliyetlerine kadar sunduğu toplam sahip olma maliyetlerimizin avantajlarından her zaman bahsediyoruz. Satış sonrası hizmetler de bu konuda en önemli noktada duruyor. Bu nedenle gelişmiş satış ve satış sonrası bayi ağımıza çok önem veriyoruz. Prestij Dağıtım gibi alanında uzman müşterilerimizden de bu konuda memnuniyetlerini duymak bizleri çok memnun ediyor” diye belirtti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77