• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 24 °C

Pripa Lojistik Filosunu Mercedes-Benz ile Güçlendirdi

Pripa Lojistik Filosunu Mercedes-Benz ile Güçlendirdi
Mercedes-Benz Türk, 2005 yılında Ankara’da kurulan Pripa Lojistik’e 70 adet Mercedes-Benz kamyon teslimatı gerçekleştirdi.

Mercedes-Benz Türk, 2005 yılında Ankara’da kurulan Pripa Lojistik’e 70 adet Mercedes-Benz kamyon teslimatı gerçekleştirdi. Teslim edilen 60 adet Atego ve 10 adet Actros araç ile birlikte, filosundaki kamyon sayısını 282 adete çıkaran Pripa Lojistik, filosundaki Mercedes-Benz marka kamyon sayısını da 185’e çıkardı.


Mercedes-Benz Türk AŞ. Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen teslimat törenine, Pripa Lojistik Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Songör, Osman Songör, Mehmet Türkmen, Mercedes-Benz Türk AŞ.’den de Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, Mercedes-Benz Türk Truckstore Kamyon Satış Müdürü Tolga Bilgisu, Mengerler Türk Ticaret AŞ. Genel Müdürü Ünal Keskin, Mengerler Türk Ticaret AŞ. Kamyon Satış Müdürü Ferhat Gürbüz, Mengerler Türk Ticaret AŞ. Kamyon Satış Danışmanı Seval Savar katıldılar.

Bahadır Özbayır konuyla ilgili yaptığı konuşmada, Pripa Lojistik’in yeni araç alımında Mercedes-Benz kamyonların sunduğu güvenlik, konfor, geniş ve kaliteli servis ağı, araçların yedek parçalarının kolay bulunabilirliği, yüksek ikinci el değerleri ve düşük yakıt tüketimi unsurlarının da etkili olduğunu vurguladı. Bu yeni satış anlaşmasının yıllardır birlikte çalışmaktan duyulan memnuniyetin bir sonucu olduğunun altını çizdi.

Pripa Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Songör, Pripa Lojistik olarak lojistik hizmetlerini sürdürürken Mercedes-Benz’in yeni Euro 5 standartlarındaki kamyonları sayesinde sektörde daha da güçleneceklerine inandıklarını dile getirdi. Songör aynı zamanda Mercedes-Benz Axor araçların sağladığı yüksek hacimli taşıma kapasitesi ve düşük yakıt sarfiyatı ile hem daha rekabetçi hem daha çevreci bir şirket olacaklarını da sözlerine ekledi.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77