• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Profesyoneller Filo Yönetimini Değerlendirdi

Profesyoneller Filo Yönetimini Değerlendirdi
Türkiye pazarının önde gelen lojistik kuruluşları, ticari araç üreticileri, kiralama şirketleri ile filo yöneticilerinin katılım gösterdiği ‘Ticari Araçlar ve Filo Yönetimi Konferansı 2013’ farklı sektörlerden üst düzey katılımla Sheraton Masl

Türkiye pazarının önde gelen lojistik kuruluşları, ticari araç üreticileri, kiralama şirketleri ile filo yöneticilerinin katılım gösterdiği ‘Ticari Araçlar ve Filo Yönetimi Konferansı 2013’ farklı sektörlerden üst düzey katılımla Sheraton Maslak İstanbul Otel’de gerçekleştirildi.


Ticari Araçlar ve Filo Yonetimi'13 Konferansı, Bridgestone, Batu Lojistik, Petrol Ofisi, PETDER, TOFED, ARÜSDER, TAİSAD gibi kurum ve kuruluşların sponsorluğunda gerçekleşti. Filo yönetim sistemleri konusunda yenilikçi vaka çalışmalarının değerlendirildiği konferansta, endüstrinin son durumunun yanında 2014 yılı öngörüleri, sektöre genel bakış, etkin filo yönetimi konuları ele alındı.

Brisa Ticari Ürünler Pazarlama Direktörü Zeki Bilsel konferansta yaptığı konuşmada, ticari ürünler pazarının yılbaşından bu yana geçen yıla oranla ortalama yüzde 12 büyüme kaydettiğini belirterek, “Yüksek bir ivmeyle büyüyen kaplama pazarının, mevcut şartlar altında bu yıl içinde yüzde 25 civarında daha büyümesi bekleniyor. Türkiye’nin 2023 yılında dünyanın önde gelen lojistik üssü olma hedefine ulaşabilmesine katkı sağlayabilmek adına filoların ihtiyaçlarını çok iyi belirlememiz gerekiyor” dedi. 

Batu Lojistik’in Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara ise lojistik sektöründe en büyük paya karayolu taşımacılığının sahip olduğunu belirtirken, ülke ekonomisine her yıl yaklaşık olarak 8 milyar dolarlık girdi sağladığını söyledi. Taner Ankara, filo yönetiminin, ticari araç ve araç aksesuarları tercihlerinin dolaylı yoldan ihracat rakamlarına etki ettiğini söyleyerek sektörün en önemli kuruluşlarının bir araya geldiği etkinliklerin ülke ekonomisine başarı sağlayacağına inandığını aktardı.

28 Ekim 2013

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77