• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Renault Trucks, 40 Adet Kerax’ın İhracatını Gerçekleştirdi

Renault Trucks, 40 Adet Kerax’ın İhracatını Gerçekleştirdi
Renault Trucks, Türkiye’de entegre üretime başladıktan sonra ihracata aralık vermeden devam ediyor.

Renault Trucks, Türkiye’de entegre üretime başladıktan sonra ihracata aralık vermeden devam ediyor. 9 Mayıs 2009 Cumartesi günü Borusan Lojistik Gemlik Limanı’nda yapılan törenle, Türkiye’de Karsan Bursa Fabrikası’nda üretilen 40 adet değişik tip ve modelde Renault Trucks Kerax’ın ihracatı gerçekleşti.


Zorlu ekonomik şartlara rağmen, yurtiçi faaliyetlerinin yanı sıra civar ülke pazarlarındaki faaliyetlerine de hızla devam eden Renault Trucks’ın Türkiye’de ürettiği Kerax’ların ilk ihracat yolculuğu, Arap Yarımadası’nın ve Basra Körfezi’nin hızla gelişen ülkeleri Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne oldu.

Renault Trucks Karsan Bursa Fabrikası’nda, Fransa’daki üretim süreçlerinin aynısının uygulanmasının yanı sıra, Türk işçi ve mühendisinin tutku ve özverisi sayesinde, kalitesini bir adım öteye taşımış oluyor.

İhracat törenine katılan Renault Trucks Türkiye Genel Müdürü Gino Costa; Renault Trucks’ın Türkiye’de üretime başlamasından kısa bir süre sonra ihracata geçmesinden dolayı gurur duyduklarını, tüm dünya ile birlikte ülkemizde de yaşanan olumsuz ekonomik koşullara rağmen yurt dışı taleplerinin artmasının son derece umut verici olduğunu belirtti.Üretimden çok kısa bir süre sonra ihracata başlanmasında, Karsan’ın göstermiş olduğu işbirliği ve sahip olduğu uzmanlık, kaliteli ve yüksek teknolojili üretim imkanlarının önemli rol oynadığının altını çizdi. Bununla beraber Costa, NYK Group Europe Ltd’nin sağlamış olduğu lojistik hizmetin ihracatın gerçekleşmesine önemli katkıda bulunduğunu vurguladı.

Karsan Bursa Fabrikası’nda üretilen ve en ağır yol şartları için tasarlanmış olan Renault Trucks Kerax’lar; şantiye, taş ocağı, maden ve beton nakliyesi gibi alanlarda kanıtlanmış üstün performansı, uzun ömrü ve yakıt ekonomisi ile ayrıcalıklı bir yere sahip.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77