• BIST 8728.32
  • Altın 2240.582
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.1296
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Renault Trucks Çekicileri Gemlik Aktaş-1 Lojistik’in 20 Yıldır Değişmeyen Tercihi

Renault Trucks Çekicileri Gemlik Aktaş-1 Lojistik’in 20 Yıldır Değişmeyen Tercihi
Karayolu genel taşımacılığından, gabari yük, açık yük, rulo-saç ve proje taşımacılığına kadar tüm alanlarda 20 yıldır Renault Trucks ile yurtiçi lojistik hizmeti sunan Gemlik Aktaş-1 Lojistik, yeni 40 adet Renault Trucks T460 çekicilerini teslim aldı.

Bursa Gemlik’teki Aktaş Lojistik merkezinde düzenlenen törende Aktaş-1 Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Faik Aktaş ve Genel Müdürü Nuray Eryiğit, araçlarını Renault Trucks adına Türkiye Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu, Bölge Müdürü Tolga Aykaç, Koçaslanlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan ve Genel Müdürü Mesut Süzer’den teslim aldılar.  

Aktaş’ın 120 araçlık filosunda 100 adet Renault Trucks çekici bulunuyor. Verimliliği değerlendirmek adına arada farklı araç alımları yaptıklarını belirten Gemlik Aktaş-1 Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Faik Aktaş; “Tercihimizde en önemli etken, satış sonrası hizmetler. Lojistik şirketlerinin kaybettikleri bir saat bile çok fazla ek maliyet getirebiliyor. Araçlardan kaynaklanan kısa süreli dahi olsa zorunlu iş araları, işleyen tüm çarkı etkiliyor. Bu nedenle araçların sorunsuz yollarına devam etmesi bizler için en önemli konu. Satış sonrası hizmetlerin ihtiyaçlarımıza karşılık verememesi nedeniyle filomuza yeni kattığımız düşük kilometredeki farklı araçlarımızı değiştirmek durumunda kaldığımız bile oldu. Renault Trucks’tan aldığımız satış sonrası hizmetlerden memnuniyetimiz, her zaman tercihimizde ilk belirleyici oluyor” diye açıkladı. 

1 milyon km üzerinde Renault Trucks Premium çekiciler

Aktaş, 20 yıldır Renault Trucks çekicileri tercih ediyor. Genç bir filoya sahip olsa da 1 milyon km üzerinde olan 3 adet Renault Trucks Premium çekiciler halen kullanılıyor. Bu araçların sadece düzenli bakımlarıyla yüksek performansta, yakıt tüketimi artmadan operasyonlara devam ettiği belirtiliyor. 

2-4 puan arası yakıt tasarrufu 

Tüm Türkiye geneline hizmet sunan Aktaş, daha çok yurtiçi taşımacılığında faaliyetlerine devam ediyor. Güzergahlara ve yüke göre yakıt tüketiminin değiştiğini belirten Faik Aktaş; “Filomuzda Renault Trucks dışında araçları da deneyimledik. Genel olarak aynı konfigürasyonlara sahip araçları aynı koşullarda kıyasladığımızda Renault Trucks çekicilerde 2 ila 4 puan arası yakıt tasarrufu gözlemliyoruz” diyor. 

Renault Trucks kullanıcıları, yatırımlarından yüksek verimlilik sağlıyor 

Lojistik şirketlerinin araç yatırımlarının önemine dikkat çeken Renault Trucks Türkiye Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu; “Araç alımları, lojistik şirketlerinin asli yatırımları arasında yer alıyor. Var olan müşterilerine taahhütlerini yerine getirebilmeleri ve yeni iş geliştirmeleri için yaptıkları yatırımlarda tabi ki sadece araç değil hizmet de satın alıyorlar. Bu nedenle her zaman toplam sahip olma değerine odaklanıyoruz. Renault Trucks kullanıcıları, sadece araçlarımıza değil Türkiye genelinde sunduğumuz güçlü satış sonrası hizmetlerimize güvenerek yatırım yapıyorlar. Genel olarak müşterilerimizle yaptığımız görüşmelerde satış sonrası hizmetler ve yakıt tasarrufu ile ilgili aldığımız olumlu geri bildirimlerden çok memnunuz” şeklinde açıkladı. 

Renault Trucks Çekicileri Gemlik Aktaş-1 Lojistik’in 20 Yıldır Değişmeyen Tercihi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77