• BIST 8718.11
  • Altın 2241.459
  • Dolar 32.3269
  • Euro 35.1612
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Renault Trucks, D-MED Kamyonun İlk Rotasını Başarı İle Tamamladı

Renault Trucks, D-MED Kamyonun İlk Rotasını Başarı İle Tamamladı
Renault Trucks, yetkili bayi Koçaslanlar Otomotiv ile D-MED kamyonların Türkiye turunun ilk etabını tamamladı. Taşımacılık profesyonelleri ile buluşulan etkinliklerde yeni araçlar, büyük ilgi gördü.

Renault Trucks ve Koçaslanlar Otomotiv, İstanbul, Çorlu, Bursa, Bolu, Düzce ve Sakarya’da tamamlanan ilk bölge rotasında büyük bir ilgi ile karşılandı. Renault Trucks D-MED 4x2 ve 6x4 kamyonların yakından incelendiği etkinliklerde, kooperatifler ve taşımacılık profesyonellerinin çalışma alanları da ziyaret edildi. 

Koçaslanlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslanlar, etkinlikler sonrasında açıklamada bulunarak; “Özellikle pandemi sürecinde değişen tüketim alışkanlıkları doğrultusunda şehir içi dağıtım araçlarının önemi daha da arttı. Renault Trucks D-MED serimiz, gerek tonaj, gerek kasa uzunlukları, gerekse sağladığı avantajlı hacimler sebebiyle segmentinde öne çıkıyor. Bu geniş yelpaze, gıda ve soğuk zincir sektöründe farklı araç ihtiyaçlarını karşılarken, dayanıklı tüketim mallarında tenteli veya açık kasa araç ihtiyacıyla da örtüşüyor. Bu nedenle Türkiye genelinde düzenlenen etkinliklerle taşımacılık sektörünün profesyonellerine ve kendi işini yapan kobilere yeni D- MED serisini yakından inceleme fırsatını sunmayı planladık” diye belirtti. 

renault-trucks-d-med-roadshow-kocaslanlar-otomotiv-02.jpg

250 bg ve 280 bg alternatifleri ile sunulan Renault Trucks D-MED kamyonlar, tam otomatik şanzıman, havalı süspansiyon ve klima donanımı ile segmentinde opsiyonel olan birçok özelliği standart hale getiriyor. Renault Trucks D-MED kamyonlar, 4x2 ve 6x2 seçenekleri ile sunuluyor. Tüm üstyapı yüksekliklerine ve kabinlere uygun D-MED serisi, bütün dağıtım hizmetlerinin gerekliliklerini en üst noktada karşılıyor.

İlk rotada büyük ilgi

Etkinliklerde araçların büyük ilgi gördüğüne değinen Mahmut Koçaslanlar; “Pandemi nedeniyle özel tedbirler alarak buluşmalarımızı gerçekleştirdik. Taşımacılık sektörünün bu etkinliğe gösterdiği ilgiden ve yeni ürünleri tanıma hevesinden çok mutlu olduk. Renault Trucks D- MED araçların uygulamalara göre özelleştirilebilen farklı dingil ve kasa ölçüleri olması ve her işin ihtiyacını karşılayabilen donanımları takdir edildi. Sınıfının en ekonomik yakıt tüketimine sahip olması nedeniyle beğeni topladı. Aracın dizayn ergonomisi sebebiyle manevra kabiliyetinin yüksek olması ise beğenilen diğer bir özelliğiydi” şeklinde açıkladı. 

Renault Trucks D-MED buluşmaları, Ege’de devam ediyor 

Renault Trucks D-MED kamyonların Türkiye turu, İzmir, Denizli ve Antalya illeri ile devam edecek. 16 Haziran ve sonrasında etkinlikler, Mersin ve Adana’da gerçekleştirilecek. 

renault-trucks-d-med-roadshow-kocaslanlar-otomotiv-03.jpg
 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77