• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Renault Trucks Türkiye’de ON Yaşına Bastı

Renault Trucks Türkiye’de ON Yaşına Bastı
Yerli üretim kararı ile Türkiye’de kalıcı olduğunu kanıtlayan Renault Trucks, Türkiye’deki kuruluşunun 10’uncu yılını 10 Eylül 2007 Pazartesi günü Rahmi Koç Müzesi’nde gerçekleştirilen bir geceyle kutladı.

Yerli üretim kararı ile Türkiye’de kalıcı olduğunu kanıtlayan Renault Trucks, Türkiye’deki kuruluşunun 10’uncu yılını 10 Eylül 2007 Pazartesi günü Rahmi Koç Müzesi’nde gerçekleştirilen bir geceyle kutladı. Renault Trucks Dünya Başkanı Stefano Chmielewski’nin de katıldığı gecede 10 yıldır Renault Trucks Türkiye’de görev alan kişilere, ilk üç Renault Trucks Türkiye bayisine ve filo müşterilerine plaketler verildi.

Renault Trucks Dünya Başkanı Stefano Chmielewski, yaptığı konuşmada Renault Trucks’ın Türkiye’deki büyüklüğünü kanıtladığını ifade ederek, “Başarılıyız çünkü kaliteye, müşteri memnuniyetine ve beklentilerine odaklandık” dedi.

Chmielewski: “Türkiye, Avrupa için stratejik önemi büyük bir pazar”

Türkiye’nin hem Renault Trucks için hem de Avrupa için stratejik önemi büyük bir pazar olduğunu kaydeden Chmielewski, global Renault Trucks’ın yan şirketi olan Renault Trucks Türkiye’nin genç kadrosu ve dinamik yapısı ile Türkiye’nin de aynası olduğunu belirtti.

Asya ve Avrupa arasında köprü görevi gören Türkiye’nin bu özelliği nedeniyle Avrupa için de oldukça önemli olduğunu söyleyen Chmielewski, bunun önemini her zaman hissettiklerini vurgulayarak “Dünyadaki hedeflerimizi tutturabilmek için Türkiye’nin önemi çok büyük. Kısaca Türkiye’nin onsuz yapamayacağımız bir ortak olduğunu söyleyebiliriz. Türkiye’ye ve Türkiye’deki iş ortağımız Karsan’a inanıyoruz” şeklinde konuştu.  

Önümüzdeki 20 yıl içinde Renault Trucks olarak çok büyük şeyler başaracaklarını açıklayan Chmielewski, “Umarım o zaman Türkiye’deki 30’uncu yılımızda tekrar birlikte oluruz” dedi.


Costa: “On yıldır hazırlık dönemini tamamladık ve artık harekete geçiyoruz”

Renault Trucks Türkiye Genel Müdürü Gino Costa ise, Türkiye’de on yılı geride bırakan Renault Trucks’ın dünyadaki gelişimine göz atıldığında bu on yılın gerisinde 100 yılı aşan çok büyük bir tecrübe ve bilgi birikiminin yattığını kaydetti. Renault Trucks’ın dünyanın 5 kıtasında yüzlerce ülkede var olan çok büyük ve köklü bir marka olduğunu ifade eden Costa, Renault Trucks’ın Türkiye’de on yıl gibi kısa sürede ulaştığı başarıda en önemli katkıyı sağlayan çalışanlarına, müşteri beklentileri ve sorunlarını kendi sorunları kabul eden bayilere ve en başından beri kendilerini destekleyen müşterilere teşekkürlerini bildirdi.

Türk kamyon müşterisinin on yılın ardından artık Renault Trucks’ı tanıdıklarını ve ürünlerin kalitesini, bayilerinin müşteri odaklı hizmet anlayışını bildiklerini kaydeden Costa, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Bundan sonra artık geleceğe daha güvenle ve iddialı hedeflerle bakıyoruz. Temmuz ayında basın toplantısı ile duyurmuş olduğumuz gibi Türkiye’de yatırım kararı almış bulunuyoruz. Türkiye’nin en modern üretim tesislerine sahip olan Karsan artık bizim Türkiye’deki stratejik ortağımız. Karsan fabrikasında başlangıçta 5 bin adet olarak üretilecek Renault Premium Uzun Yol, Kerax ve Lander kamyonlarımız hem Türkiye’de hem çevre ülkelerde pazarlanacak. Türkiye’de kalıcı olmaya karar verdik. Yerli üretim kararı da bunun en önemli kanıtı. Gelecek yıl ile ilgili çok iddialı ve ayakları yere basan proje ve hedeflerimiz var. Bu hedeflere ulaşmak için en büyük silahımız yurt çapında yaygın, tecrübeli ve uzman bayi ağımız. Bayilerimizin müşteri odaklı, onların isteklerini her geçen gün daha da iyi anlayan satış ve satış sonrası hizmeti ayrıştıran ve sıcak iletişimlerinin de katkısıyla Türkiye’deki pazar payımızı üç katına çıkartmayı hedefliyoruz. On yıldır hazırlık dönemini tamamladık ve artık harekete geçiyoruz.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77