• BIST 9679.8
  • Altın 2489.35
  • Dolar 32.4435
  • Euro 34.4467
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Sarıpekmez Grup Filosunu MAN Çekiciler İle Güçlendirdi

Sarıpekmez Grup Filosunu MAN Çekiciler İle Güçlendirdi
Eskişehir ve çevresinde inşaat ve akaryakıt sektörlerinde faaliyet gösteren Sarıpekmez Grup filosunu, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. yetkili satıcılarından Lokman Koçaslan Otomotiv’den teslim aldığı 5 adet MAN çekici ile güçlendirdi.

Yeni normalleşme ile birlikte teslimatlarına hız veren MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. yetkili satıcılarından Lokman Koçaslan Otomotiv, Eskişehir ve çevresinde inşaat, akaryakıt sektörlerinde faaliyet gösteren Sarıpekmez Grup’a 5 adet MAN TGX 18.470 çekici teslimatı yaptı.

Grubun Eskişehir’deki şirket merkezinde gerçekleştirilen teslimat töreninde Sarıpekmez Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Sarıpekmez, MAN Lokman Koçaslan Otomotiv Bölge Satış Sorumlusu Turan Özkan, Servis Müdürü Cihat Tüfekçi ve Genel Müdür Müjdat Aras katıldı. Teslimat töreninde Turan Özkan, yaptıkları iş birliğinin bir nişanesi olarak, Hüseyin Sarıpekmez ve iş ortaklarına plaket takdim etti.

“Bizi, hedeflerimize MAN çekicileri ulaştıracak”

50 seneye yakın tecrübeleri ile tüketicilerine kaliteli, yenilikçi ve son teknoloji araçlarıyla değer katmaya devam ettiklerini belirten Sarıpekmez Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Sarıpekmez, şunları söyledi: “Sürdürülebilir karlılığı arttırabilmek adına maliyetlerimizi düşürmek için devamlı gelişen teknolojiyi yakından takip etmek ve uygulamak en önemli şirket politikamızdır. Şirketimizi, bu amaç ve hedeflere ulaştıracağına inandığımız MAN markasını da bu nedenlerle tercih ettik. MAN TGX 18.470 çekicilerinde bulunan retarder, buzdolabı, klima ve orijinal PTO gibi donanımları ile şoför arkadaşlarımıza konfor, bizlere de güven vermektedir. Ayrıca satış sonrası sunduğu 7/24 yol yardım hizmeti ve geniş servis ağı da bizim için çok büyük önem taşıyor. Grup olarak, araç parkımızı 5 adet yeni MAN çekici ile daha dinamik ve güçlü bir hale getirmekten büyük mutluluk duyuyoruz.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77