• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Sarp Intermodal İsim Değişikliği İle Talay Logistics Olarak Yoluna Devam Edecek

Sarp Intermodal İsim Değişikliği İle Talay Logistics Olarak Yoluna Devam Edecek
Talay Logistics CEO’su Onur Talay, Sarp Intermodal’ın 10’uncu yıl kutlamalarında şirket isminin Talay Logistics olarak değiştirdiğini açıkladı.

Sarp Intermodal, 10’uncu yılını İstanbul Esma Sultan Yalısı’nda muhteşem bir geceyle kutladı. Talay Logistics CEO’su Onur Talay, bundan sonra Talay Logistics olarak yollarına devam edeceklerini açıklarken, şirket yeni logosunu da tanıttı. Lojistik dünyasından birçok davetlinin katıldığı gecenin sunuculuğunu ünlü oyuncu Yosi Mizrahi yaparken, Profesyonel Rehber Saffet Emre Tonguç İstanbul’un tarihini anlatan bir sunum gerçekleştirdi. Gece Kenan Doğulu'nun konseriyle devam etti.

Gecede konuşma yapan Talay Logistics CEO’su Onur Talay, “10 yıl önce başlayan maceramız bugün yaklaşık bin kişilik büyük bir şirkete dönüştü. Geçtiğimiz 10 yıl içinde gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla binlerce araç ve ekipmana ulaşırken, binlerce ulusal ve uluslararası markanın lojistik alanındaki partneri olduk. Yüz binlerce ithalat ve ihracat taşıması gerçekleştirdik. Belirli dönemlerde yaptığımız araştırma sonuçlarına göre intermodal taşımacılık denildiğinde akla gelen ilk şirket olduk. Intermodal eşittir Sarp Intermodal sonuçlarına ulaştık. Hizmet İhracatçılar Birliği'nin hazırladığı, Hizmet İhracatı Şampiyonlar listesinde Sarp Intermodal sonu 3 yıldır ilk altı lojistik şirketi arasında yer aldık. Türkiye’nin ilk elektrikli çekici yatırımını yapan şirket olduk ve yeşil lojistiğe verdiğimi önemi bu alanda da gösterdik. Son 1 yıl içinde Talay Customs ve TAL Trailer faaliyetlerine başladı. Kontrat lojistiği alanında önemli yatırımlar gerçekleştirdik. Geçtiğimiz 6 ay içinde 50 bin metrekarelik depo yatırımı yaptık. Şu anda ayda 7 bin taşıma operasyonu gerçekleştiriyor günde ortalama 350 navlun teklifi veriyoruz” dedi.

Talay Logistics CEO’su Onur Talay

Talay, yaptıkları yatırımlarla artık intermodalın dışında denizyolu, havayolu, karayolu, kontrat lojistiği, gümrük hizmetleri gibi alanlarla uçtan uca hizmet veren bir lojistik şirketi olduklarını belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü, "Şimdi şirketimizin büyüme ve gelişme yolculuğunda yeni bir adım atıyoruz. Büyüyen organizasyonumuzu doğru yönetebilmek adına 10’uncu yılımızda marka değişimine gidiyoruz. Lojistik hizmeti sunan şirketlerimiz tak çatı altında toplanarak Talay Logistics markası ile yürüyecek. Değişimi ve gelişimi her zaman merkezinde tutan bir şirket olarak bugün itibarıyla bir dönüşümü gerçekleştiriyoruz. Bu yeni adım sadece bir isim değişikliği, ya da kozmetik bir değişiklik değil; aynı zamanda bir dönüşümün de habercisidir. Yenilenmiş markamızla daha büyük hedeflere ilerleyeceğiz."

Sarp Intermodal İsim Değişikliği İle Talay Logistics Olarak Yoluna Devam Edecek

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77