• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Sarp Lojistik Filosunu Renault Trucks İle Genişletti

Sarp Lojistik Filosunu Renault Trucks İle Genişletti
Türkiye’nin en büyük gıda üreticilerinden biri olan ETİ ile aynı sermayedara ait olan Sarp Lojistik, filosunu 6 adet Renault Trucks Premium 460.18 GV çekici ile güçlendirdi. Yeni alımlarla filosundaki Renault Trucks çekici sayısını 65’e, topla

Türkiye’nin en büyük gıda üreticilerinden biri olan ETİ ile aynı sermayedara ait olan Sarp Lojistik, filosunu 6 adet Renault Trucks Premium 460.18 GV çekici ile güçlendirdi. Yeni alımlarla filosundaki Renault Trucks çekici sayısını 65’e, toplam çekici sayısını da 130’a yükselten Sarp Lojistik’e araçların teslimatını Koçaslanlar Otomotiv gerçekleştirdi.



Türkiye’nin en büyük gıda üreticilerinden ETİ ile aynı sermayedara ait Sarp Lojistik, filosundaki toplam çekici sayısını 130’a yükseltti. Filosunda 45’i Renault olmak üzere toplam 90 kamyon bulunan Sarp Lojistik’in Genel Müdürü Ünal Şakar, “Uzun yıllardır Renault Trucks ile çalışıyoruz. Bu işbirliğimizin temel ve en önemli faktörlerinden birisi de  Renault Trucks çekicilerin işletme maliyetlerinin düşük olmasıdır. Bu faktör Renault Trucks ile işbirliğimizin sürdürülebilirliği için oldukça önemli,” ifadelerini kullandı.

 

Koçaslanlar Otomotiv adına teslimat töreninde hazır bulunan Koçaslanlar Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan, “Lojistik sektöründe hizmet kalitesi ile tercih edilen lider bir marka olma konusunda yıllardır başarılı çalışmalara imza atan Sarp Lojistik’e Renault Trucks markasına duyduğu güvenden ötürü teşekkürlerimizi iletiyoruz,” dedi.

 

Renault Trucks adına törende Türkiye Satış Direktörü Tolga Küçükyumuk ve Bölge Satış Müdürü Coşkun Saraç yer aldı. Söz alan Küçükyumuk, Renault Trucks’ların güçlü yönlerine değindiği konuşmasında, Şakar’ın altını çizdiği satırlara da dikkat çekti: “Çekicilerimizin işletme maliyetlerinin iş ortaklarımız için düşük olması ve yakıt tüketiminde sunduğu ekonomi Renault Trucks’ı müşterilerimiz için oldukça cazip hale getiriyor. Türkiye uzun yol çekici pazarında Premium ile gücümüze güç kattık. Müşterilerimize sunduğumuz Optifuel sürüş eğitimleri ve Infomax sistemi ile taşımacılara yakıt tüketimlerinin azaltılması ve düzenli takip olanağı sağlıyor, markaya olan güven ve bağlılığı artırıyoruz. Renault araçlarımız bu sebeple taşımacıların öncelikli tercihi olmayı sürdürüyor. Tüm bu özelliklerimizden dolayı Sarp Lojistik’in bizi seçmesinden dolayı çok mutluyuz. Uzun süredir devam eden işbirliğimizin artarak devam edeceğine inanıyoruz” dedi.


26 Şubat 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77