• BIST 9645.02
  • Altın 2417.034
  • Dolar 32.5755
  • Euro 34.8372
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C

Scania 8x2 Roadshow’da Müşterileri İle Buluştu

Scania 8x2 Roadshow’da Müşterileri İle Buluştu
Scania, efsane modeli 8X2 kırkayak kamyonunu 8 ilde düzenlediği Roadshow aktivitelerinde müşterileri ile buluşturdu.

Scania, Roadshow etkinliği ile 8 ilde müşterileriyle buluştu. Antalya, Adana, Ankara, Bursa, İzmir, Mersin, Samsun ve Trabzon’da nakliyecilerle bir araya gelen Scania,  sektörde ‘kırkayak’ olarak tabir edilen yenilenmiş ve farklı kullanımlara yönelik özellikleriyle ilgi gören efsanevi 8x2 kamyonlarını sergiledi.  Nakliyeciler, sergilenen araçları yakından inceleme ve yetkililerden bilgi alma fırsatı da buldular.

Roadshow kapsamında, 8x2 kamyonunun potansiyel müşterilerinin ağırlıklı olduğu etkinliği toplam binin üzerinde nakliyeci ziyaret etti. 

Scania Satış Müdürü Tunç Gömeçli, amaçlarının Türkiye genelinde her noktada müşterilerinin yanında olmak olduğunu belirtti. Gömeçli,“Mevcut ürün gamımızı 8x2 araçların yenilenmesiyle daha da zenginleştirdik. 8x2 kamyonlar bireysel kullanıcıların yanı sıra sebze-meyve taşımacıları, balıkçılar ve akaryakıt firmaları tarafından yoğun bir şekilde kullanılmakta. Biz de sektördeki yol kamyonu ihtiyacını göz önünde bulundurarak bu pazardaki talebe cevap vermek arzusundayız. Mevcut müşterilerimizin yanı sıra, potansiyel müşterilerimize de ulaşıp Scania’nın avantajlarını anlatmak, onların ihtiyaçlarını karşılayacak çözümleri sunmak istiyoruz” dedi.

Gömeçli sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye geneline yayılmış yetkili satıcılarının da desteği ile müşterilerinin ihtiyaç ve taleplerini dinleme fırsatı bulduklarını sözlerine eklerken “Biz satış sonrasına da çok önem veren bir firmayız, çünkü bir müşteriye ürün sattığımızda o müşteri artık bizim sorumluluğumuzda oluyor. Onların talep ve istekleri bizim için çok önemli. Yetkili satıcı ve servislerimiz vasıtasıyla her an yanlarında olacağımızı da bilmelerini istedik.” 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77