• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Scania Yedek Parça Stratejileri Toplantısı Gerçekleştirildi

Scania Yedek Parça Stratejileri Toplantısı Gerçekleştirildi
Teknoloji ürünlerinin yanında müşteri memnuniyeti konusundaki yoğun çalışmalarına ara vermeden devam eden Scania, Yetkili Servislerinin servis müdürleri, yedek parça yöneticileri ve yetkililerinin tam katılımıyla yedek parça stratejileri toplantısı düzenl

Teknoloji ürünlerinin yanında müşteri memnuniyeti konusundaki yoğun çalışmalarına ara vermeden devam eden Scania, Yetkili Servislerinin servis müdürleri, yedek parça yöneticileri ve yetkililerinin tam katılımıyla yedek parça stratejileri toplantısı düzenledi.


2014 yılı Scania Parça stratejileri hakkında detaylı bilgilendirmelerin yapıldığı toplantıda, kullanıcıları çok daha uygun fiyatlarla Scania Orijinal Parçalarla buluşturmayı hedefleyen ‘Dinamik ve Rekabetçi Parça Fiyatlandırma’ politikası anlatıldı. Piyasa koşulları derinlemesine incelendiği ve değerlendirildiği toplantıda, 2014 yılında ‘Orijinal Parça Yatırımı Korur’ sloganı ile başlatılan yedek parça kampanyası hakkında genel değerlendirmeler yapıldı ve görüş alışverişinde bulunuldu.

Scania, müşteri memnuniyeti politikası paralelinde Türkiye genelindeki 20 Yetkili Servis ağında görev alan ekiplerine yedek parça konusunda eğitimler verdi.

Doğuş Otomotiv ve Scania’nın belirlediği yeni avantajlı yedek parça fiyat stratejisi kapsamında güvenlik, konfor ve güvenli sürüşe yönelik 200’ün üzerindeki orijinal yedek parça ile ilgili ayrıntıların aktarıldığı eğitimlerde ayrıca, arıza tespiti, çözüm ve yedek parça kullanımı ile ilgili bilgiler de Scania Yetkili Servis ekiplerine aktarıldı. Eğitimde, Scania orijinal yedek parçalarının üretim teknolojisine değinildi ve Scania Takımı’nın bir üyesi olan müşterilerin, orijinal parça kullanımının önemi hakkında farkındalığının artırılması birinci hedef olarak belirlendi.



25 Mart 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77