• BIST 9981.92
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Schmitz Cargobull'dan Philip Morris Türkiye’ye 31 Adet Treyler Teslimatı

Schmitz Cargobull'dan Philip Morris Türkiye’ye 31 Adet Treyler Teslimatı
Schmitz Cargobull Türkiye, İzmir Torbalı’daki PMI Tır Parkı’nda düzenlenen törende Philip Morris Türkiye’ye 31 adet TAPA sertifikalı S.BO kapalı kutu yarı römork treyler teslim etti.

Philip Morris Türkiye, 30 yılı aşkın süredir ülkemize yaklaşık 1,5 milyar dolar yatırım yaptı. Türkiye’de üretilen ürünleri 20’nin üzerinde ülkeye ihraç eden firma, aynı zamanda Türkiye’nin 81 iline ulaşan, ülkenin en büyük dağıtım operasyonlarından birini yönetmektedir.

Philip Morris Türkiye tarafından satın alınan ve modern araçlardan oluşan özmal filosu, operasyonel verimliliği artırmak ve sürdürülebilir uygulamaları teşvik etmek amacıyla hayata geçirildi ve gerçekleştirilen projelerle birlikte ekolojik etkinin ve kolektif karbon ayak izinin azaltılması hedeflerine önemli ölçüde katkıda bulunuyor.

İzmir Torbalı’da düzenlenen teslimat törenine PMI Ticari Planlama ve Geliştirme Müdürü Özgür Bek, PMI Tedarik Zinciri Yöneticisi Ege Toksoy, SCB Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Mehmet Dinçer, SCB Kilit Müşteriler Müdürü Kaan Kayral, SCB Marmara Merkez Satış Müdürü Serdar Akçabelen katıldı. Törende kısa bir açıklama yapan Özgür Bek, “Schmitz Cargobull’un treyler üretim sektöründeki 1 asırlık tecrübesi, ürünlerine olan yaygın güven ve teslim aldığımız kapalı kutu treylerlerin öne çıkan birtakım özellikleri seçimimizde etkili oldu. Öncelikle teslim aldığımız Schmitz Cargobull ürünlerinin giderek artan “taşımacılıkta güvenlik sorunu” ile ilgili bir çözüm olarak bugün tüm Dünya’da kabul gören en güncel global standart olan TAPA sertifikasına sahip olması, araçların tütün mamülleri taşımacılığına göre ergonomik bir iç dizayna sahip olması, Schmitz Cargobull’un dingil, izolasyon ve şasi teknolojilerinde geldiği nokta satın alma kararımızda etkili oldu. Böylelikle Torbalı ile ülkemizin farklı bölgelerindeki paydaşlarımız arasında durmadan devam eden lojistik operasyonlarımızı kendi filomuz ile gerçekleştirmenin verdiği güven ile operasyonel sürdürülebilirliğimizi güçlendirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Törende plaketi Schmitz Cargobull adına takdim eden Kaan Kayral, “Avrupa’da pek yeni sayılmasa da, Türkiye lojistik sektörü için yeni bir ürün olan S.BO kapalı kutu treyleri, yaptığı yatırımlar ile çevreci ve sürdürülebilir lojistik operasyonlarını faaliyetlerinin bir parçası haline getiren Philip Morris Türkiye’ye teslim etmenin verdiği özel mutluluğu yaşıyoruz. Schmitz Cargobull olarak kendimizi Philip Morris Türkiye’nin bir tedarikçisi olarak değil, lojistik operasyonlarının çözüm ortağı olarak görüyoruz”  dedi.

Schmitz Cargobull'dan Philip Morris Türkiye’ye 31 Adet Treyler Teslimatı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77