• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Sertrans’ın Tercihi Tırsan Oldu

Sertrans’ın Tercihi Tırsan Oldu
Tırsan Treyler, 2015 yılında Sertrans Logistics’e satışı yapılan 50 adetlik Tırsan Perdeli Mega Semi- Treyler’in son partisi olan 27 adetlik aracı Sertrans’ın Hadımköy tesislerinde düzenlenen törenle teslim etti.

Transer Genel Müdürü Murat Cömert ve Sertrans İhracat direktörü Orhan Gürler’in ev sahipliği yaptığı törene Tırsan Treyler adına Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu katıldı.

Teslimat töreninde konuşan Çetin Nuhoğlu,“Sertrans hedefleri olan bir şirket. Yurtdışında da hizmet sunduğu firmalarla işbirliğini geliştirmek isteyen bir firma. Uluslararası arenaya açılamazsak bireysel ve kurumsal olarak mevcut şartlarımız da kalmaz, zorlaşır.  Sertrans’ın bu bakış açısına ve vizyonuna destek olma konusunda biz de üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Teslim ettiğimiz 50 araçta böyle bir model geliştirdik. Yüzde 100 buyback (geri alım sözleşmesi) ile verdik” dedi.

Nuhoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Buyback, Avrupa’da da uyguladığımız bir model ve aracı ne zaman alacağımızı söyleriz, aracın 100 veya 80 bin kmye bakımını da üstleniriz. Km başına ölçülebilir bir maliyetle lojistik firmaları da çalışmalarını yapar ve km maliyeti bilinen bir maliyet haline gelir. Ülke olarak orta gelir tuzağındayız ve üst kısımlara çıkmak kolay değil. İtalya 30 senede Yunanistan 40 senede cıktı. Polonya çıkmak üzere. En hızlı çıkan Güney Kore oldu. Bu yüzden yetkinliklerimizi ve ölçeğimizi artıracağız.”

Transer Genel Müdürü Murat Cömert ise, Tırsan ile 25 yıldır çalıştıklarını, ve işbirliklerinden her zaman keyif aldıklarını belirtti. Cömert araç yatırımları yapıp hizmetlerini çeşitlendirmeye çalıştıklarını belirterek filolarında havuz tipi römorklar, mega tenteliler gibi farklı yüklere uygun toplam 350 adet yarı römork olduğunu belirtti. Son alınan 50 adet Tırsan yarı römorkların da tren yüklemelerine uygun olduğunu sözlerine ekledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77