• BIST 9079.97
  • Altın 2321.925
  • Dolar 32.3541
  • Euro 34.9206
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Sesli Turizm Filosunu 61 Adet Sprinter İle Güçlendirdi

Sesli Turizm Filosunu 61 Adet Sprinter İle Güçlendirdi
Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar, yılın en yüksek adetli Okul Servis araç teslimatını gerçekleştirdi.

İstanbul merkezli ve faaliyetli olmanın yanı sıra, Adana, Ankara, Antalya, Bursa ve İzmir bölgesinde öğrenci ve personel taşımacılığı alanlarında hizmet veren Sesli Turizm, tercihini bir kez daha Mercedes-Benz Sprinter araçlardan yana kullandı. Sesli Turizm, Ocak ayında Ofses Turizm olarak gerçekleştirmiş olduğu 20 adetlik Sprinter teslimatının ardından Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Has Otomotiv tarafından gerçekleşen yeni satışla birlikte filosunu 2019 model 16+1 Mercedes-Benz Sprinter araçlar ile güçlendirdi.

Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Has Otomotiv’in Hadımköy lokasyonunda gerçekleşen teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Serdar Yaprak, Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar 2. El Satış Müdürü Faruk Özer, Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Has Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Latif Karaali, Has Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Reşat Kara, Has Otomotiv Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Osman Çoban, Has Otomotiv Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Onur Güldik, Sesli Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sesli, Sesli Turizm Yönetim Kurulu Üyeleri Yasemin Sesli, Sesli Turizm Genel Müdürü Hakan Gedik ve Sesli Turizm Genel Müdür Yardımcısı Emirhan Şahinoğlu katıldılar.

Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Serdar Yaprak: “2019 yılının ilk günlerinde hafif ticari araç teslimatlarımıza hız kesmeden devam etmiştik. Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar olarak, yılın en yüksek adetli Okul Servis araç teslimatını gerçekleştirmiş olduğumuz için çok gururluyuz. Sesli Turizm oldukça önemli bir iş ortağımız. Yeni araç alımında bir kez daha Mercedes-Benz’i tercih ettikleri için çok mutluyuz, satın aldıkları okul servislerinin hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Sesli Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sesli: Ofses Turizm olarak geçtiğimiz Ocak ayında 20 adet’lik Sprinter teslimatında bahsetmiş olduğumuz üzere, araç parkımızı daha da genişletmek istiyoruz. Araç tercihimizi Mercedes-Benz’ten yana kullanmaya devam ediyoruz. Bugünkü 61 adet’lik Mercedes-Benz Sprinter teslimatımızın yıllardır süre gelen iş birliğimize olan inancımızın önemli göstergelerinden biri olduğuna inanıyoruz. Mercedes-Benz Türk’e, bu satışın gerçekleşmesindeki katkılarından dolayı Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Has Otomotiv’e ve Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’e sağlamış oldukları destek ve kredi imkânları için teşekkürlerimizi iletiyoruz” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77