• BIST 8718.11
  • Altın 2245.853
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1705
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 3 °C

Seyid Lojistik Volvo Trucks Çekicilerle Filosunu Güçlendirdi

Seyid Lojistik Volvo Trucks Çekicilerle Filosunu Güçlendirdi
Volvo Trucks Türkiye distribütörü Temsa İş Makinaları, nakliye ve inşaat ağırlıklı faaliyet gösteren Seyid Lojistik firmasına 10 adet Volvo FH460, Volvo FH500 ve Volvo FH 540 çekici satışı gerçekleştirdi.

Avrupa ve Ortadoğu hattında nakliye yapan Seyid Lojistik firmasına toplam 10 Adet Volvo FH460,Volvo FH500 ve Volvo FH540 Volvo Trucks çekici satışı gerçekleştirdi. Böylece Seyid Lojistik firmasının 25 araçlık filosu, toplamda 15 adet Volvo Trucks çekici ile güçlenmiş oldu. 
Volvo çekiciler yüksek motor gücü, uzun yolda şoförü yormayan konforlu XL kabini, park halinde kullanılabilen kliması ve güvenliği destekleyen Active Cruise Control gibi donanımları ile öne çıkıyor. Seyid Lojistik, her iki modeli de bu öne çıkan özelliklerin yanı sıra seri diferansiyeli sayesinde yüksek yakıt tasarrufu sağlaması sebebiyle de tercih etti. Volvo Trucks çekiciler, Avrupa pazarına taşımacılık yapan firmalar tarafından AB’nin CO2 emisyon standartlarına ve Euro 6 normuna uygunluğu sebebiyle tercih ediliyor.
Teslimat töreni, Seyid Lojistik firma sahibi Hasan Çiçek, Temsa İş Makinaları’nı temsilen Saha Satış Müdürleri Umut Şahin ve Devrim Karataş ile SSH Özel Müşteriler Müdürü Cihan Kayan’ın katılımı ile gerçekleşti. 

Törende konuşma yapan Seyid Lojistik firma sahibi Hasan Çiçek neden Volvo Trucks’ı tercih ettiklerine değinerek şunları söyledi: ''Farklı sektörlerde hizmet vermemize rağmen, nakliye bizim ana faaliyet konularımızdan birini oluşturuyor. Ağırlıklı olarak Avrupa ve Ortadoğu hattında hizmet veriyoruz. Yakıt tasarrufu, konfor, güvenlik bizim için çok önemli. Volvo Trucks’ın bu özelliklerinin yanı sıra aldığımız mükemmel hizmet de kararımızda etkili oldu. Gerek satış sürecinde, gerekse önceden yaptığımız alımlarda gördüğümüz satış sonrası destek bize Temsa İş Makinaları’nın ve Volvo Trucks’ın her ihtiyacımızda yanımızda olacağını hissettiriyor. Sundukları finans çözümleri de cabası. Bu iş birliğinden büyük memnuniyet duyuyoruz.”

Temsa İş Makinaları’ndan Umut Şahin ise devam eden iş birliğinin uzun yıllara yayılması dileğiyle şunları söyledi: “Seyid Lojistik, bir kez daha Volvo markasını tercih ederek markaya olan güvenini perçinledi. Temsa İş Makinaları’na ve Volvo Trucks’a duydukları güven için teşekkür ederiz. Bu iş birliğinin uzun yıllar devam etmesini diliyoruz.”

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77