• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Temsa’dan 35 Prestij 7 Safir Teslimatı

Temsa’dan 35 Prestij 7 Safir Teslimatı
Ant Oto İzmir Şubesi ile teslimatlarını hız kesmeden sürdüren Temsa, 8 firmaya toplam 42 araç satışı gerçekleştirdi.

Yılın ilk beş ayında 989 otobüs satışı gerçekleştiren Temsa, Ayseller Turizm’e 5 Prestij, Ülkü Tur’a 3 Prestij, Öz İkizler Turizm’e 2 Safir, 2 Prestij, Parlayan Yıldız Turizm’e 3 Prestij, 2 Safir, Altun Turizm’e 1 Safir, 3 Prestij, Özbay Turizm’e 7 Prestij, Uludağ Turizm’e 8 Prestij, Şengören Turizm’e 4 Prestij ve Manisa Seyahat’e 2 Safir teslim etti.

Ayseller Turizm filosunu 5 Prestij ile güçlendirdi. Araçlar düzenlenen törenle firma sahibi Doğan Aysel’e Temsa Bölge Satış Yöneticisi İrfan Özsevim ve Ant Oto Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Göksoy tarafından teslim edildi.

Firma sahibi Doğan Aysel, “Prestij araçları sağlamlık ve düşük yakıt tüketimi açısından cazip geldiği için tercih ettik. Prestij araçların yakıt tüketiminde avantaj sağladıklarını gördük. Tercihimizi Prestij yönünde kullandık çünkü yakıt giderlerimiz arasında en büyük kalemi oluşturuyor. Şu an 30 adetlik filonun 20’si Prestij araçlardan oluşuyor.  Bu yıl için yatırımı tamamladık diye görüyoruz. Gelecek yıl yeni yatırımlarımız olabilir” dedi. 

Ant Oto İzmir, Ülkü Tur’a 3 Prestij teslim etti. 3 Prestij araç Ülkü Tur firma sahibi Ülkü Dikmen, Derman Dikmen,  Temsa Bölge Satış Yöneticisi İrfan Özsevim ve Ant Oto İzmir Otobüs Satış Müdürü Mehmet Kırkağaç tarafından teslim edildi.

Ülkü Tur firma sahibi Ülkü Dikmen yaptığı konuşmada, “148 adetlik filomuzun 62’sini Prestij oluşturuyor. Zaten uzun yıllardır kullanıp, verimliliğinden, çekiş gücünden, konforundan ve düşük yakıt tüketiminden memnun olduğumuz için yeni yatırımda tercihimiz Prestij oldu” dedi.

Öz İkizler Turizm’e 2 Safir, 2 Prestij

Öz İkizler Turizmfilolarını Safir ve Prestij araçlarla büyütmeye devam ediyorlar. Firma filosunu 2 Safir, 2 Prestij araç kattı. Araçlar firma sahibi Özer Bür’e Temsa Bölge Satış Yöneticisi İrfan Özsevim ve Ant Oto Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Göksoy ve Ant Oto İzmir Satış ekibinden Şakir Yılmaz tarafından teslim edildi.

Filolarında 50 adet araç bulunduğunu belirten firma sahibi Özer Bür, “Haziran ayı içinde 2 Safir ve 2 Prestij yatırımı yaptık. Temsa ürünlerini konfor düzeyi ve işletme avantajlarından dolayı tercih ettik. Önümüzdeki süreçte 5 Prestij yatırımı daha yapmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Öğrenci ve turizm taşımacılığı alanında 18 yıldır hizmet veren Parlayan Yıldız Turizm filosunu 3 Prestij, 2 Safir araç ile genişletti. Parlayan Turizm firma sahibi Süleyman Umak’a yeni araçları Temsa Bölge Satış Yöneticisi İrfan Özsevim ve Ant Oto Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Göksoy ve Ant Oto İzmir satış ekibinden Şakir Yılmaz tarafından teslim edildi.

Firma sahibi Süleyman Umak, yeni yatırımla birlikte filolarındaki araç sayısının 22’ye ulaştığını belirterek, “Safir ve Prestij araçları ilk kez filomuza kattık. Prestij tercihimizdeki etken Prestij kendi segmentinde önemli bir atak yaptı. İleri teknoloji ve konfor düzeyi ile düşük yakıt tüketimi Prestij yatırımına yöneltti. Safir araçların da hem işletme sürecinde hem de yolcu memnuniyetinde fark yarattığını gördük. Ant Oto’nun bu işbirliğinde önemli bir katkısı var. Bize hep ilgi gösterdiler. Bundan sonraki dönemde hem Prestij hem Safir yatırımı düşünüyoruz” dedi.

Altun Turizm filosuna 1 Safir, 3 Prestij araç kattı. Altun Turizm firma sahibi Çoşkun Altun ve Mali İşler Müdürü Sedat Ersoy’a araçları Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, Bölge Satış Yöneticisi İrfan Özsevim ve Ant Oto Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Göksoy ve Ant Oto İzmir ekibinden Şakir Yılmaz yaptı.

Firma sahibi Çoşkun Altun, “Filomuzda 115’i özmal olmak üzere 350 dolayında araç bulunuyor. Sezona iyi başladık ve tüm sezonun bütün camiamıza kazasız, belasız, bol kazanç getirmesini diliyorum” dedi. Altun, Prestij ve Safir yatırım tercihini ise şu şekilde açıkladı:  Bir defa yerli malımız, ekonomik oluşu, ikinci elde satışının hızlı ve kolay olması bizim tercihimizde önemli etkenler. Yıl sonuna doğru yeni yatırımlarımız olabilir.”

Ant Oto İzmir’den Özbay Turizm’e 7 Prestij

Ant Oto İzmir, Özbay Turizm’e 7 Prestij satışı gerçekleştirdi. Özbay Turizm firma sahibi Ahmet Balkıran’a araçları Temsa Bölge Satış Yöneticisi İrfan Özsevim ve Ant Oto Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Göksoy ve Ant Oto İzmir Otobüs Satış Müdürü Mehmet Kırkağaç yaptı.

Firma sahibi Ahmet Balkıran, “Ayseller Turizm ve Uludağ Turizm ile birlikte otogardaki firmaların şehiriçi servis taşımacılığını yapıyoruz. Bir yıldır firmaların en önemli maliyet kalemleri arasında yer alan servis taşımacılığını biz üstlenmiş durumdayız. Yıllardır sektörde söylen ücretsiz şehiriçi servislerinde ortak yapıyı biz İZOTAŞ’ta sağlamış bulunuyoruz. Büyük firmalarda bu ortak servis işine adım atarsa sistem hem daha işleyecek hem de onların servis maliyetleri daha aşağı çekilecek” dedi.

Uludağ Turizm filosunu 8, Şengören Turizm ise 4 Prestij araç ile büyüttü. Araçları firma sahipleri Özdemir Şengörenoğlu - Özcan Şengörenoğlu adına firma yöneticisi Turgut Güler,Turgay Şavol’a Temsa Bölge Satış Yöneticisi İrfan Özsevim ve Ant Oto İzmir Otobüs Satış Müdürü Mehmet Kırkağaç tarafından yapıldı.

Firma Sahipleri Özdemir Şengöroğlu ve Özcan Şengörenoğlu Prestij araçların ekonomikliği ile işletme sürecinde önemli avantajlar sağladığını belirterek, “Prestij araçlarla birlikte giderek artan maliyetlerimizi bir parça olsun aşağıya çekme fırsatı bulduk. Araçların ayrıca konfor düzeyinden yolcularımız, verimliliğinden ve çekiş gücünden şoförlerimiz memnun. Bu nedenle tercihimiz Prestij yönünde oldu” diye konuştu.

Özcan Şengörenoğlu, yeni yatırım yaparken araç konusunda çok titiz bir süreç izlediklerini vurgulayarak, “Araçların bütün özelliklerini biz yatırım yapmadan önce masaya yatırıyoruz. Bize en çok verim sağlayabilecek, maliyetlerimizi aşağıya çekebilecek bir ürün yönünde karar vermeye çalışıyoruz. Yaptığımız incelemelerde kriterlerimize en uygun aracın Prestij olduğunu gördük ve bu yatırımda tercihimizi Prestij yönünde kullandık” dedi.

Manisa Seyahat bu yılda yeni yatırımında tercihini Safir’den yana kullandı ve filosunu 2 adet Safir ile genişletti. Filosunda 49 araç bulunan Manisa Seyahat, geçen yıl araçları yenileme kararı almış ve 20 adetini Safir ile değiştirmişti.

Manisa Seyahat Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Davut Kurt,  Geçen yıl filolarına kattıkları Safir araçların hem yakıt ekonomisinden hemde konfor düzeyinden kaldıkları memnuniyet ile yeni yatırımlarda tercihlerini Safir araçlardan kullandıklarını belirtti. Filodaki araçları yenileme yatırımlarına devam edeceklerini belirten Davut Kurt, yılsonuna kadar 20 Safir yatırımı daha yapmayı hedefliyoruz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77