• BIST 10251.54
  • Altın 2385.844
  • Dolar 32.3429
  • Euro 34.7732
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Temsa’dan Ulusoy’a 34 Safir VIP

Temsa’dan Ulusoy’a 34 Safir VIP
Şehirlerarası yolcu taşımacılığı alanında 78 yıldır hizmet veren Ulusoy Turizm, filosunu 34 adet Temsa Safir VIP otobüs ile güçlendirdi.

Ulusoy Seyahat’in Yenibosna’daki merkezinde gerçekleşen törene Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Üyesi Saffet Ulusoy, İmran Okumuş, Koordinatör Temel Uzlu, Temsa Satış Direktörü Murat Anıl, Mali İşler Direktörü Ural İnal ve Yurtiçi Satış Müdürü Baybars Dağ katıldı.

Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Üyesi İmran Okumuş, 34 Safir VIP yatırımının ülkeye, sektöre ve şirkete hayırlı olmasını dilediklerini belirterek, “Ulusoy ile Sabancı ailesinin Temsa’nın uzun yıllara dayanan bir işbirliği var. 80’li yıllarda Karadeniz’de ilk defa sosyal servisi kuran Ulusoydu. Ulusoy o zamanlar kendi imkanları ile o servisi Temsa’ya açmıştı. İlk otobüsleri o dönemde Ulusoy almıştı. O günlerden bugünlere gelinen süreç güzel bir süreç. 34 Safir VIP aracı bugün filomuza dahil ediyoruz. Bundan sonra Ulusoy ve Temsa’nın ortak yatırımları devam edecek” dedi.

Ulusoy’un filosunda öz mal olarak 190 aracın bulunduğunu belirten Okumuş, “Bireysel otobüsçülerle birlikte bu sayı 419 civarında. Varan Turizm’deki otobüs sayısı 50’nin üzerinde ama burada hedef 80’e ulaşmak. Temmuz ayı içerisinde bu seviyeye ulaşacağız. Varan Turizm’i daha kısa mesafelerde tamamen 2+1 koltuk düzenindeki otobüslerle VIP taşımacılık hizmet süreci sağlanacak. Önümüzdeki süreçte Varan filosuna Temsa’nın yeni çıkaracağı Maraton otobüslerden alacağız” diye konuştu.

Temsa Satış Direktörü Murat Anıl ise, “Ulusoy ailesine ve çok değerli yöneticilerine Temsa tercihlerinden dolayı şahsım ve şirketim adına teşekkürlerimi sunuyorum Otobüsçülüğe bakıldığında kalite anlamında Türkiye’ye çok önemli katkıları olan Ulusoy ve Varan Turizm bugünden itibaren 2+1 Safir VIP araçları tercih etmesi bize de çok büyük sorumluluklar getiriyor. Safir VIP araçlarımızdan duyulan memnuniyeti Ulusoy ve Varan çatısı altında taçlandırıyoruz. Safir VIP araçlarımızın önümüzdeki süreçte büyük firmaların filolarında olduğu gibi yüzde 50 oranında yer alacağına inanıyoruz” dedi.

İlk 6 ay sonunda Safir’in pazar payının yüzde 29 olduğunu belirten Anıl, “Tahminimiz seneyi yüzde 30 civarında kapatmak. Ama 2016 hepimiz için sürprizlerle dolu bir yıl olacak. 2016 da birinci önceliğimiz bu payı korumak. Ama bunun yanı sıra da bir iki takviyeyle bir miktar daha yukarı çıkmayı hedefliyoruz” açıklamasını yaptı. 

Temsa’dan Ulusoy’a 34 Safir VIP

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77