• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Tırsan Ankara’da Başer Otomotiv İle Güçleniyor

Tırsan Ankara’da Başer Otomotiv İle Güçleniyor
Bayi ağını genişleten Tırsan, Başer Otomotiv ile bayilik anlaşması imzaladı.

Ankara’da Başer Otomotiv ile güçlenecek Tırsan, Ankara ili ve çevresinde faaliyet gösteren önemli nakliye firmalarının yetkilileriyle Başer Otomotiv’in 4S konseptiyle yenilenen Gölbaşı’ndaki tesisinde bir araya gelerek yeni anlaşmayı duyurdu.


Törende konuşma yapan Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, “Başer ailesi bu sektörde hem duruşuyla hem de müşteri memnuniyetiyle sektörün en önemli kuruluşlarından birisi olmuştur. Değişen ticari koşullara uygun olarak yeniden yapılanması ve müşteri ihtiyaçlarına daha donanımlı cevap verebilecek şekilde yeni tesisler ile sektöre hizmet vermesi iş azminin çok önemli bir göstergesidir” dedi.

Nuhoğlu: “Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet sunuyoruz”

Tırsan ve Başer Otomotiv işbirliği ile bölge müşterilerinin kazanacağını açıklayan Çetin Nuhoğlu, “Müşterilerimize finansmandan ikinci el araca, hatta kiralamaya kadar her şeyi sunabilmenin önemli olduğunu biliyoruz. Tırsan olarak Ford bayisi Başer Otomotiv ile bu bölgede önemli başarılara imza atacağız. Hem Ford hem de Tırsan ailesi olarak müşterilerimizin bize ulaşabileceği konumda olmaya çok önem veriyoruz. Bu birlikteliğin sektör için çok önemli bir birliktelik olduğunu belirterek, işbirliğimizin hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.

Gerek uluslararası gerekse yurtiçi taşımacılığın giderek daha zor şartlarda yapıldığını ve rekabetin zorlaştığını vurgulayan Nuhoğlu, “Yatırım malı üretiyor ve satıyorsanız bu yatırım malının arkasında durduğunuzu müşterilerinize göstermeniz gerekmektedir. Bunu en iyi şekilde ürünle beraber sunduğunuz hizmetlerle sağlarsınız. Biz de giderek artan rekabette mücadele veren müşterilerimizin memnuniyetine odaklı hizmetler sunmaya devam ediyoruz” açıklamasını yaptı.

Başer: “Tırsan ile yapmış olduğumuz bu anlaşmayla daha da güçleneceğiz”

Başer Otomotiv Genel Müdürü Veysel Başer ise, “Ford Otosan bayileri arasında ağır ticari araç segmentinde 9 yıldır lideriz. Zirvede kalmanın temelinde mutlu müşteri tablosunun yattığına inanıyoruz. Müşteri ve hizmet kalitemizi daha üst seviyeye çıkarmak hedefiyle tesisimizi teknolojik ekipmanlar ile donatarak, bu yeni yapılanma ile birlikte eskiden ayrı ayrı yürütülen satış, servis, yedek parça, ikinci el hizmetlerini birleştirdik. Artık çekici müşterilerimize Tırsan treyler ürünlerini de aynı noktada sunacak olmanın gururunu yaşıyoruz. Kalitesi ve müşteri memnuniyeti ile kendini ispat etmiş Tırsan ile yapmış olduğumuz bu anlaşma ile daha da güçleneceğiz ve müşterimize daha da kapsamlı hizmet vereceğiz. Birlikteliğimizin ülkemize ve müşterilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Başer Otomotiv Satış Sonrası Hizmetler Müdürü (SSH) Mustafa Danacı ve Satış Sonrası Hizmetler Koordinatörü Mustafa Yılmaz da, Başer Otomotiv Gölbaşı tesisi ile ilgili bilgi aktardılar.  Müşteri memnuniyetine önem verdiklerinin altını çizen yetkililer, “Mevcut yedek parça stoklarımıza ilave olarak Tırsan için de yedek parça deposu oluşturduk. Bu konudaki hedefimiz müşterimizin sorununu en kısa sürede çözerek servisten mutlu ayrılmasını sağlamaktır. Bunun için de var gücümüzle çalışıyoruz” ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından gerçekleşen teslimat törenlerinde Nurol İnşaat Tic. AŞ.’ye Kässbohrer Lowbed ve Kılıçoğlu Alçı Taşımacılık Nakliyat’a Tırsan Damper teslimatı yapıldı.

Nurol İnşaat Tic. AŞ.’yi temsilen törene katılan İkmal Müdürü Hasan Fehmi Kazancı,“Kässbohrer Lowbed’ler sağlamlığı ve kalitesi ile bildiğimiz araçlardır. Satınalma kararımızı verirken arkasında Tırsan güvencesi olan Kässbohrer Lowbed’i seçmek hiç zor olmadı” dedi.

Kılıçoğlu Alçı Taşımacılık Nakliyat’ın sahibi Veysel Kılıç ise, “Tırsan Damper’i kalitesi ve performansı nedeniyle tercih ettik. Yeni alımlar da planlıyoruz ve Tırsan Damper ile devam edeceğiz. Yatırımımızı kalite ve güvene yapmış olduk” şeklinde konuştu.

7 bin 500 metrekaresi kapalı alan olmak üzere toplam 25 bin metrekare alan üzerine kurulduğunu belirterek, 60 personel ile ağır ticari araç müşterilerine hizmet verdiklerini ifade etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77