• BIST 9008.92
  • Altın 2281.932
  • Dolar 32.3179
  • Euro 35.0593
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

Tırsan Avrupa’nın En Hafif ve Yüksek Hacimli Silosu İle logitrans Fuarı'nda

Tırsan Avrupa’nın En Hafif ve Yüksek Hacimli Silosu İle logitrans Fuarı'nda
Tırsan, bu yıl Türkiye’de 15.si gerçekleştirilecek olan Almanya merkezli Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarında müşterileri ile bir araya gelecek.

Tırsan, 16-18 Kasım 2022 tarihleri arasında Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde Hol 1 Stand 402’de, Avrupa’nın en hafif ve en yüksek hacimli K.SSK 90 Damperli Silobasını sektör ile buluşturacak.

Tırsan, 70’ten fazla ülkede taşımacılığın her sektöründeki müşterilerinin rekabetçiliğini; uluslararası deneyimi, yalın üretim gücü ve mühendislik birikimi ile kendi teknolojisini üreterek artırıyor.

Avrupa’nın en hafif silobas ailesinin üyesi K.SSK  90 aynı zamanda Avrupa’nın en yüksek hacimli damperli silobası olarak, müşterilerinin operasyonlarını en verimli şekilde yürütmesini sağlarken, aynı zamanda Tırsan’ın üretim kalitesi ve teknolojilerine yaptığı sürekli yatırımının üründür. Tırsan, 90m3 hacimde silobasları üretebilen Avrupa’daki iki üreticiden biridir.

Tırsan, Uluslarası Transport Logistik Fuarına uzman ekipleri ile katılarak, genel kargo, soğuk zincir, likit, kuru yük, tehlikeli maddeler, gıda, ağır taşımacılık sektörlerindeki deneyim ve uzmanlığını tüm uluslarası paydaşları ile paylaşarak, fuarın uluslararası hedeflerini de tam desteklemeye devam edecektir. 

Avrupa'nın En Yüksek Hacimli Damperli Silobası Kässbohrer SSK 90

Kässbohrer, Tanker ve Silobas Ürün Ailesi; toz veya granül halindeki plastik hammaddeler, çimento ve kuru gıda taşımacılığı için 20 farklı silo ürünü; tehlikeli madde, sıvı gıda, atık ve genel sıvı kargo taşımacılığı için 25 farklı tanker ürünü ile sektöre yön ve müşterilerine hizmet vermektedir.

Uluslararası Basınçlı Kaplar Yönetmeliği’ne uygun olarak alüminyum malzemeden üretilen Tırsan’ın Kässbohrer Silobas Ürün Ailesi; yüksek taşıma kapasitesi, operasyon kolaylığı ile çimento, inşaat malzemesi, toz veya granül halindeki plastik hammaddeler ve gıda taşımacılığında müşterilerine en üst seviyede güvenlik sağlamaktadır.

Tırsan’ın 90m3 kapasiteli Kässbohrer Damperli Silobas aracı Kässbohrer SSK 90, Avupa'nın  en yüksek kapasitesi ve en düşük boş ağırlığı ile müşterilerine kuru dökme yük taşımacılığında en yüksek verimliliği sunmaktadır.

K.SSK 90, yüksek taşıma kapasitesinin yanı sıra 10 yıl pas yürümezlik garantili KTL kaplaması ve yüksek mukavemetli çelik şasisiyle de en dayanıklı ve en uzun ömürlü araç olma özelliğine sahiptir.

Tırsan'nın bünyesinde yer alan Kässbohrer Silobas ürün ailesi yatay, damperli ve konteyner silobas olmak üzere sahip olduğu geniş ürün gamıyla ulusal ve uluslararası müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Kässbohrer Silobas, boşaltım sistemleri ile hızlı ve kesintisiz bir akış sağlarken, yüksek manevra kabiliyeti ile sürüş güvenliği sunar. Operasyon çeşitleri ve yükün tipine göre; farklı hava hatları, elektrikli veya dizel motorlu kompresör, boşaltım hızlandırıcı ve farklı tip hortum seçenekleri de mevcuttur.

Tırsan Avrupa’nın En Hafif ve Yüksek Hacimli Silosu İle logitrans Fuarında

Etiketler: , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77