• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 19 °C

Tırsan Eskişehir Bayii Esray Otomotiv Hizmete Girdi

Tırsan Eskişehir Bayii Esray Otomotiv Hizmete Girdi
TIRSAN Treyler AŞ., Türkiye’deki bayi ağını genişletmeye devam ediyor. Eskişehir’de 21 Eylül 2011 Çarşamba günü gerçekleşen açılış töreniyle Tırsan ve DAF yetkili satış bayisi Esray Otomotiv AŞ. kapılarını açtı.

Açılış töreni Tırsan Treyler AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Esray Otomotiv AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Yanar’ın yanı sıra DAF Trucks N.V’den açılışa katılmak üzere gelen Bölge Müdürü Gregor van der Mark da hazır bulundu.

Esray Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Yanar, yaptığı konuşmada 2009 yılında kurulan Esray AŞ.’nin artık Tırsan treylerlerinin ve DAF çekicilerinin satışını gerçekleştireceğini, sektörü bilen tecrübeli kadroları ile bölgede önemli başarılara imza atacaklarına inandıklarını belirtti. 

Tırsan Treyler AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ise yaptığı konuşmada Eskişehir’in gelişiminin heyecanla izlendiğini vurgulayarak gelişim içinde olan Eskişehir’in rekabetçi sanayisi ve öncü kuruluşları ile bölgesinde önemli ve çok değerli olduğunu dile getirdi.

Ulaştırma sektörünün ekonominin gelişimi için çok önemli olduğunu belirten Nuhoğlu, “Ülke ekonomileri ulaştırma sektörü sayesinde ivme kazanmaktadır. Pek çok sektör ve iş kolu bu sektörle beraber büyümektedir. Eskişehir’in de ulaşım sektörü içindeki yeri giderek artmaktadır. Yeni tren yolu ve karayolları yatırımları sayesinde Eskişehir yükselen bir şehirdir” dedi.

Çetin Nuhoğlu, konuşmasında Eskişehir ve çevresinde sektörün içinden olan ve uzun yılların tecrübesine sahip olan Esray Otomotiv ile iş birliği yapmaktan duyduğu gururu dile getirdi. Nuhoğlu, “Eskişehir’de Esray Otomotiv, DAF ve Tırsan markalarının gücüne güç katacaktır. Yurtiçi satışlarımızı arttırmak, Tırsan ve DAF pazar payını Eskişehir ve çevresinde yükseltme hedefimiz Esray Otomotiv ile ivme kazanacaktır. Tırsan’ın müşterilerine daha yakın olmak ve yurtiçinde her yerde ulaşılabilir olmak hedefi çerçevesinde Eskişehir bizim için önemli bir noktadır” şeklinde konuştu. 

Konuşmasında, Türkiye’de taşımacılık sektörü olarak gelinen noktanın gurur verici olduğunu da belirten Nuhoğlu, “Firmalarımız gün geçtikçe daha bilgili ve bilinçli araç satın almaları yapmaktadır. Son 5 yıldır daha önce sadece yurt dışına sattığımız araçları artık yurtiçine de satıyoruz. Can, yük ve yol güvenliği bilincine sahip firmalar ADR’li Kässbohrer tankerlerimizi tercih ediyorlar” diye konuştu.

Tırsan’ın 2014 yılı hedefinin Avrupa’nın ilk 3 treyler üreticisinden biri olmak olduğunu belirten Nuhoğlu, Tırsan’ın her 8 dakikada bir treyler üreteceğini vurguladı. Bunun temelinde de Tırsan’ın müşterileriyle kurduğu güven ilişkisi olduğunu ve Tırsan’ın müşterilerine layık olduğu ürünler sunmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

Açılışta iki teslimat töreni gerçekleştirildi. Esray Otomotiv’in ilk satışlarından olan ADR’li Kässbohrer Akaryakıt Tankeri Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker’e ve Türkoğlu Kerestecilik Yönetim Kurulu Başkanı Sami Türk’e Tırsan Açık Kasa Semi-Treyler’i Çetin Nuhoğlu tarafından teslim edildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77