• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C

Tırsan Fransa Solutrans Fuarı’nda Sektörle Buluşacak

Tırsan Fransa Solutrans Fuarı’nda Sektörle Buluşacak
Tırsan, fuar katılımlarına hız kesmeden devam ediyor. Tırsan, son teknoloji ile donatılmış Avrupa’nın en geniş ürün gamını, 16-20 Kasım tarihleri arasında Fransa’nın Lyon şehrinde gerçekleşecek Solutrans Fuarı’nda sektörle buluşmaya hazırlanıyor.

Tırsan bünyesinde yer alan Kässbohrer ile, 16-20 Kasım tarihleri arasında Fransa’nın Lyon kentinde düzenlenecek Solutrans Fuar’ında bu yıl da yerini almaya hazırlanıyor. 2015 yılından bu yana Solutrans fuarına katılan Tırsan, Avrupa'nın en geniş ürün yelpazesinin en seçkin örneklerini sergileyecek.
 

Tırsan, Avrupa’nın En Geniş Ürün Gamını Fransa’da Sektörle Buluşturacak
 

Tırsan, genel kargo, soğuk zincir, inşaat ve sıvı ürün taşımacılık sektörlerinin ihtiyaçlarını karşılayan en geniş ürün gamı ile 55’ten fazla ülkedeki müşterilerinin çok yönlü ihtiyaçlarına çözüm sunuyor. 2021 Avrupa İnovasyon Ödülleri”nde 7 farklı kategoride 7 ödül alan ilk ve tek şirket olan Tırsan, sektörün ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği Kässbohrer marka araçları ile yurt dışındaki müşterilerinin de tüm operasyonel ihtiyaçlarını eksiksiz karşılıyor.

Solutrans 2021 Fuar’ında Fransız müşterileriyle bir araya gelmek için hazırlıklarına son süreat devam eden Tırsan’ın Kässbohrer satış ekibi fuarda; düşük ağırlık merkezi ve yük dağılımı sayesinde en verimli nakliye için mükemmel çözüm olan Dampersiz Silo K.SSL 38, S700MC çelikten ustaca tasarlanmış 3 dingilli Mega Uzayan Platform K.SPA M, güvenli taşımacılık için en uygun çözümler sunan Plywood Kutu K.SBT ve ağır yük taşımacılığında güvenilir performans sağlayan 3 dingilli uzar low bed K.SLA araçlarını Hol 4 Stand F122’de sergileyecek.

Tırsan Fransa Solutrans Fuarı’nda Sektörle Buluşacak

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77