• BIST 8718.11
  • Altın 2240.804
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1533
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Tırsan Fransa’da Yeni Araçlarını Sektörle Buluşturacak

Tırsan Fransa’da Yeni Araçlarını Sektörle Buluşturacak
Tırsan, 19-23 Kasım tarihleri arasında Fransa’nın Lyon şehrinde gerçekleşecek Solutrans Fuarı’nda sektörle buluşmaya hazırlanıyor.

Türkiye’nin güvenilir lideri Tırsan, 19-23 Kasım tarihleri arasında Fransa’nın Lyon kentinde düzenlenecek Solutrans Fuarı’nda bu yıl da yerini almaya hazırlanıyor. Taşımacılık sektörü ve kentsel ulaşım profesyonellerinin bir araya geldiği fuarda Tırsan, geniş ürün yelpazesinde yer alan yenilikçi ürünlerini ve hizmetlerini sektörle buluşturacak. Tırsan, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği, bünyesinde bulunan Kässbohrer marka iki lansman aracını da fuarda ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Tırsan, genel kargo, soğuk zincir, inşaat ve sıvı ürün taşımacılık sektörlerinin ihtiyaçlarını karşılayan en geniş ürün gamı ile 55’ten fazla ülkedeki müşterilerinin çok yönlü ihtiyaçlarına çözüm sunuyor.

Solutrans esnasında Tırsan, üstün yalıtım sağlayan ve yakıt tüketimini azaltarak toplam sahip olma maliyetinin azaltılmasına katkıda bulunan frigo aracı Kässbohrer K.SRI C, ağır taşımacılık mühendisliğinin en iyi örneği, 3 dingilli uzayabilir Kässbohrer Mega platform K.SPA M aracını, yüksek ve gabari dışı özel taşımalar için geliştirilen iki dingilli Low-Loader K.SLL 2 ve bağımsız açılır yükleme kapağı, pnömatik kaldırma arka tamponu ve otomatik branda gibi tümü uzaktan kumanda ile kontrol edilebilen benzersiz özelliklere sahip 3 dingilli Damper K.SKS 3 araçlarını HOL 5.2, Stand 5 R 205’de ziyaretçilerle buluşturacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77